親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

引用:Quote:candyPo+發表於+13-8-22+00:05+之前

原帖由 Ksyy1018 於 13-08-23 發表
你係米book 3d2n package?我係, 我覺得你開頭呢幾日行程同我都似, 不過我就擺左後面。我都係住Festive, ...
係呀! 我係Agoda買3D2N package

大宅

畀面勳章

回覆 candyPo 的帖子

請問星加坡天氣如何? 我下星期一出發, 但日日都話有30% - 60%機會落雨... 激死! 我仲只係得星期四一日可以去ZOO...
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結

大宅

好媽媽勳章

引用:回覆+candyPo+的帖子請問星加坡天氣如何?+

原帖由 Tata1668 於 13-08-25 發表
回覆 candyPo 的帖子

請問星加坡天氣如何? 我下星期一出發, 但日日都話有30% - 60%機會落雨... 激死! 我仲 ...
我去果7日都話會有雷雨,但最後落得3日,仲要係半夜或朝早8點前落完,完全冇影響行程,好好彩。

大宅

最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章

好詳細,多謝分享

大宅

回覆:暑期7天開開心心星馬親子遊完滿結束

想請問waterpark適合2歲的小孩嗎?

大宅

我在 agoxxx book 了這個 package.Easter 去.想問下佢包d票是否在Festive hotel check in 時 取? 你小朋友門票你在邊到買?是否幫AGENT.

Sentosa 包車去新山幾$? thanks

大宅

我在agonxx 買了這個package. easter 去.想問d門票是否在festive hotel check in 時先取?另小朋友門票你在邊到買,是否幫agent買?

sentosa 包車去新山幾$. thanks

大宅

引用:想請問waterpark適合2歲的小孩嗎?

原帖由 lchcherry 於 13-11-27 發表
想請問waterpark適合2歲的小孩嗎?
係囉,waterpark入面玩嘅適合小孩3 yrs old嗎?有冇年齡限制?

首頁

尾頁

跳至