意見反饋
義工

夫婦情感 今日: 16|主題: 38986

跳至
老公屋企人對你好嗎?

民房

國民生產總值:77

老公屋企人對你好嗎?

經常因為佢屋企人嘈,好煩..

侯爵府

國民生產總值:24623

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 老公屋企人對你好嗎?

生左呀仔之後就好左d(頭3個月),但我唔比佢地湊後又差左.
但無所謂,因我都唔鐘意佢地.

大宅

國民生產總值:1420

Elaine_baby

哈....一家人喎,你就當人一定人,人地就唔係咁諗囉,係咪

洋房

國民生產總值:296

kellyly 寫道:
生左呀仔之後就好左d(頭3個月),但我唔比佢地湊後又差左.
但無所謂,因我都唔鐘意佢地.

我同你都差唔多, 原本對我勁差, 知道有左
就對我笑笑口, 到生左, 我無做野自己湊
佢又成日比說話我聽

子爵府

國民生產總值:14300

so far so good la........

民房

yst424 寫道:
Elaine_baby

哈....一家人喎,你就當人一定人,人地就唔係咁諗囉,係咪

完全係呀.工人都不如呀.除左老爺之外全家都不知所謂.可能真係遺傳啦.

複式洋房

國民生產總值:339

老公屋企人對自己唔好never mind
老公對自己好就得啦
唔好為o左佢地同老公嘈
會影響大家感情
公道自在人心
我以前同你一樣同老公嘈o架
我現在會等大家平心靜氣時再同老公講道理

琥珀宮

國民生產總值:152003

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

見面點點頭,無咩2句甘囉....但又唔會交惡果隻
My Two Princess

子爵府

國民生產總值:14300

永遠都係自己娘家最好...不過入門到現在我d大伯姑拉同老爺奶奶都對我幾好啦

子爵府

國民生產總值:11806

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我同老公屋企人原先有d問題,所以有3年大家無見面連電話都無聯絡,後來我有左bb到入左醫院生得果時,99帶同幾個姑奶黎睇我自始之後大家來住返,不過近日我地返左面今次我諗以後都唔會見面啦.

我個人感想係 : 少見面少是非,唔見面永遠都無是非

民房

joyjoymm 寫道:
老公屋企人對自己唔好never mind
老公對自己好就得啦
唔好為o左佢地同老公嘈
會影響大家感情
公道自在人心
我以前同你一樣同老公嘈o架
我現在會等大家平心靜氣時再同老公講道理

如果老公可以睇事唔睇人既我完全唔需要理會佢屋企人.但我老公咩都聽晒佢屋企人講.佢地講1句好過我講100句.無道理講.

複式洋房

國民生產總值:485

表面上大家都幾好o既..
佢地有咩要講..都係同我講..叫我再轉達比老公知..
我d叔仔..姑仔有咩煩..例如感情呀..小朋友功課呀..都係我呢個大嫂出手..
但62就好迷信囉..有時都幾煩..又唔肯聽人講野..好彩唔係一齊住..
相見好..同住難呀..

民房

montana 寫道:
我同老公屋企人原先有d問題,所以有3年大家無見面連電話都無聯絡,後來我有左bb到入左醫院生得果時,99帶同幾個姑奶黎睇我自始之後大家來住返,不過近日我地返左面今次我諗以後都唔會見面啦.

我個人感想係 : 少見面少是非,唔見面永遠都無是非

我贊成你講.我都講左唔會再出現係佢屋企人面前.連電話都唔會聽.老公唔鐘意都係咁話.嫁比老公好似嫁比佢地全家咁.

子爵府

國民生產總值:11277

當我照到係女時,佢家姐聽到,就話唔係嘛,有冇照清楚D架?(佢自己咪又係生女,講明唔再生),咁失禮你地男家,跟我姓啦笨 :tongue:,真係

大宅

國民生產總值:4227

非常非常好!

子爵府

國民生產總值:11806

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

坦白講句有時我都唔想行到呢步,但係大家坐低成日都係係度吹噓自己,有時聽完都好想串佢地不過為左唔想老公難做都會算.

男爵府

國民生產總值:9765

畀面勳章

大家客客氣氣咁啦, 我同老公係加拿大, 佢地係香港, 一年先見幾次面。

複式洋房

國民生產總值:399

我62同99都對我好到不得之了 如果生埋bb佢地仲開心

男爵府

國民生產總值:5060

OK 架

複式洋房

國民生產總值:339

Elaine_baby :

引文:
如果老公可以睇事唔睇人既我完全唔需要理會佢屋企人.但我老公咩都聽晒佢屋企人講.佢地講1句好過我講100句.無道理講

唯有他們無論說什麼,做什麼都唔比意見,當事不關已(就算他們發生什麼問題都唔好理,唔好比意見),我只是不想你跟老公的關係變壞,保住同老公的關係,否則老公越來越聽佢屋企講,唔信你重弊

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.