跳至

首頁

尾頁

民房

Re: ☆★☆★2004年9月BB會☆★☆★[Part 21]

testing

男爵府

Re: ☆★☆★2004年9月BB會☆★☆★[Part 21]

我開part 21時已經pm左版主叫佢置頂, 不經不覺都23pages, 都仲未上

我book左耳鼻喉今個sat睇, 真係頂唔順 :-( 晚晚都冇覺好瞓 :-( 生完都要唸唸做割除鼻息肉既手術 :-| 一轉天氣就水長流, 不斷睇醫生 :-( 但有人又話割左都會番發 :-|

長老jac,
浩正個樣大個仔左好多 re 語言發展, 我都好同意webjen睇法, 去問下d專家, 佢開始番學, 如果溝通能力好d, 學野都會投入d, 快d 唔好比佢錯過左佢吸收能力最高既時候.

公爵府

明天放假帶大舊B去健康院,晚上約了同事食晚飯慶祝冬至和聖誕節,而且會交換禮物,我會帶kelly一齊去,而大舊B就因為天氣凍和他的咳未好,所以唔可以帶佢去喇, :-( :-( :-(

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

Good Morning!

公爵府

早晨呀

禁止訪問

醒目開學勳章

珍珠宮

好媽媽勳章

早晨!

jac,

終於等到星期五了.

大宅

morning

grace,
cc d相好靚呀! ....我

珍珠宮

#13 寫道:....妹妹比瑤瑤影少好多相 太忙啦,我地一家四口仲未影全家福ar

第2件通常都係咁 妹妹就黎3個月lu
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

珍珠宮

好媽媽勳章

#13, webjen,

禁止訪問

醒目開學勳章

男爵府

好媽媽勳章

係呀仔未滿月时,巳經影左全家福了

呀仔影的相都係少好多

大宅

webjen 寫道:
第2件通常都係咁 妹妹就黎3個月lu

webjen,
係呀!18號就3個月啦! 妹妹好似au牙仔,

男爵府

好媽媽勳章

今日焮焮終於返學,原本請埋今日,但聽日同佢報左名參加聖誕節自助餐活動,有得表演,咁我又想佢表演喎,咁咪比佢返一日,練下

大宅

may123 寫道:
今日焮焮終於返學,原本請埋今日,但聽日同佢報左名參加聖誕節自助餐活動,有得表演,咁我又想佢表演喎,咁咪比佢返一日,練下

如果

珍珠宮

好媽媽勳章

#13,
"我hubby笑我: 你咪買law" ~ 呵呵呵! 我仲以為佢鼓勵緊你生多一個.
re: 大肚衫
我個肚未大時我就懶緊張咁買了兩條冬天的大肚背心裙. 點知之後先發覺冬天咁凍, 根本都唔想著裙. 而家日日著大肚牛仔褲. 至於大肚衫, 只買了幾件. 因為見到舖頭的冬天大肚衫只係好似一些大碼的衫咁, 所以冇買得多. 呢排我著緊生完智程後買的衛衣. 件衫鬆身大大件, 我生完智程又未修身又有個肚腩, 所以我估好多同事都唔知我大肚. :lol:

大宅

amypekkle 寫道:
#13,
"我hubby笑我: 你咪買law" ~ 呵呵呵! 我仲以為佢鼓勵緊你生多一個.

如果仲左mark 6,我唔使做,又唔使憂柴憂米既.....生多過?No problem啦!

大宅

amy, jac, #13,

amy,
I think U'll get warmer when 'mui mui ' is getting bigger :mrgreen: :mrgreen: So, don't worry about the maternity dress

#13,

It's nice to hear that u're still bf!! Keep it up! I am also bf Tim. Well, since he was sick last time , I dare not to let him try cow milk. Now, he will take some rice milk if I am not home yet. But, I don't know when he can quit. He now will say' I like to drink mama milk very much. Mami, can I drink mama milk now?

大宅

Flora,
Will you do direct feeding or pump it out for Tim?

大宅

#13,

I had stopped pumping at the office a few weeks ago. That means I did not store iced milk for him anymore. As long as I am with him, I will bf him directly. I had never pumped out the milk to feed him if I was with him. I enjoyed the closeness when holding him. Tim also likes me to carry him . He will say, 'Ng goi mami po chu sik 99' :mrgreen:

首頁

尾頁

跳至