自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

小心和?家居電話

大家注意如用緊和?服務..因申請之前送你來電提示及其他..簽咗2年合約..但送你一年以上優惠..但佢地唔會到期問你會唔會繼續用以上優惠..一直咁收你額外服務費..打上去理論個女仔話唔收額外服務費..點知一路都收到最後繳費通知..晤知各位有無遇上以上情况?????? :非常嬲

男爵府

Re: 小心和?家居電話

我用左和記好耐,但我就沒有這情況

民房

我都冇問題 :lol:

子爵府

我既case同你一樣呀......
$198 電話連internet 合約21個月(唔記得來電顯示組合包幾耐)(以我所知合約幾來就包幾耐)
不過 $198全數用credit card找既
合約期未完,我無意中收到信和記寄來既收費 $87 (來電顯示組合)張單寫我老公個名。
因為登記係我老公扣數就用我張信用卡既。
我問老公先知原來已經收左幾期$87,
咁我老公立即打電話去和記問清楚,佢地話來電顯示組合送既時期已過,但我地合約期到下年先到期 。咁我老公就叫佢地cut左d來電顯示組合囉。
邊會咁奇怪架

男爵府

通常間間公司打來話有野送,又話幾多個月免費,我第一句就會問:“咁,如果免費期之後,我唔想用,使唔使我提前一個月、又要簽咩紙書面通知啊?”

通常都要書面通知架,我又要返工,又唔記得免費到幾時夠期,費事俾人搵笨,咪通常我都唔要試用架~~~
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

複式洋房

咦, 我都係喎, 不過加廿幾蚊, 算啦

但係條線成日short, 有時打唔到電話出街, 有時又講講下斷線, 唔多得

以前用pccw都唔會既

大宅

簡直一肚氣..用埋到期唔鬼用佢..原來大家都好似我依個case

首頁

尾頁

跳至