單親天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

響樹呻一呻~~

佢應承每個月5號比2000蚊d仔女,
話會入數,
到我打比佢,
佢就話等我打比佢,佢先入數,
咁我話我每個月頭都要開支,
你應承人d野又唔做,即係點?
一味自己諗住係咁就咁,
應承人d野又唔做,
佢又話今個月還返5000比我,
問佢又話冇,
咁我話佢,你自己唔係應承左人就自己準備定架咩?
佢仲話叫我唔好迫佢,
咁我話我係咪又可以同學校講叫學校唔好迫我?
叫交租水費電費果d唔好迫我?(真係好笑=.=")
唉,d仔女今個月學費,書簿費都未有得交,
佢仲要響仔女面前扮慈父,
個心真係好激氣.................
仲要每次見佢就著新衫新鞋名牌子...........
佢著咩唔關我事,不過d仔女食都未有得食........
見到佢就眼火爆..........
真係唔知咩人黎...........
好彩d仔女唔係跟佢,
學埋佢d野都唔知點算............ :-(
從來從無犯錯 而離場仍是我  我不想參加戰爭
但熱愛怎平分 必須找個犧牲
請你盡量殘忍 給我絕望原因
要徹底 痛我心令我死心   我不想記住遺憾
利用我的人生 導念這舊情人
請你盡量殘忍 使我極度難堪

洋房

Re: 響樹呻一呻~~

~~kitty~~ 寫道:
佢應承每個月5號比2000蚊d仔女,
話會入數,
到我打比佢,
佢就話等我打比佢,佢先入數,
咁我話我每個月頭都要開支,
你應承人d野又唔做,即係點?
一味自己諗住係咁就咁,
應承人d野又唔做,
佢又話今個月還返5000比我,
問佢又話冇,
咁我話佢,你自己唔係應承左人就自己準備定架咩?
佢仲話叫我唔好迫佢,
咁我話我係咪又可以同學校講叫學校唔好迫我?
叫交租水費電費果d唔好迫我?(真係好笑=.=")
唉,d仔女今個月學費,書簿費都未有得交,
佢仲要響仔女面前扮慈父,
個心真係好激氣.................
仲要每次見佢就著新衫新鞋名牌子...........
佢著咩唔關我事,不過d仔女食都未有得食........
見到佢就眼火爆..........
真係唔知咩人黎...........
好彩d仔女唔係跟佢,
學埋佢d野都唔知點算............ :-(

簡直係一毛一樣,,見到佢咁光鮮,,自己要個個月吹佢比果少少錢,慘過你欠佢,直頭想車爆佢 ,,快死d啦,,正百佳
ling

民房

咪係~d男人點可以咁都做得出架...

自己骨肉點可以置佢地生死於不顧...

真係想同呢d衰男人講:[你因住後尾果幾年...

出街睇車呀...仆街...]

大宅

唉....d衰男人都係差不多係咁,
我家下對住佢都冇晒氣,
希望d仔女大個用自己對眼睇清楚佢喇 :-(

從來從無犯錯 而離場仍是我  我不想參加戰爭
但熱愛怎平分 必須找個犧牲
請你盡量殘忍 給我絕望原因
要徹底 痛我心令我死心   我不想記住遺憾
利用我的人生 導念這舊情人
請你盡量殘忍 使我極度難堪