意見反饋
義工
[2006年] Let's pray for this Oct baby

大宅

國民生產總值:2074

Let's pray for this Oct baby

洋房

國民生產總值:35

Re: Let's pray for this Oct baby

So touching... Can't help crying right from page one. I admire Mr. and Mrs Ko's courage and great love!

大宅

國民生產總值:1220

Re: Let's pray for this Oct baby

i cried when i read the newspaper today.....

大宅

國民生產總值:2074

yes ,,, i cry in the office

別墅

國民生產總值:815

It's so touching! As a mother, I fully understand them.

大宅

國民生產總值:2059

畀面勳章

點解要甘對一個bb呀, 我真忍不住留下眼淚, 希望佢地可以盡快好反, 平靜心情..

洋房

國民生產總值:124

好心痛.... :-( :-( :-(

大宅

國民生產總值:1212

:-( :-( :-( as a mother ...it is really 好心痛..!! if i were them ... i will do the same......

複式洋房

國民生產總值:166

我冇勇氣看下去 , 希望神會比另一個希望佢

大宅

國民生產總值:4771

我睇完喊到收唔到聲,可憐的高琳琳。

點解要佢受咁多苦呢?遲早都係要拔喉,點解唔早D決定佢是否合適到呢個世界呢?

民房

國民生產總值:26

我相信琳琳係一個可愛的天使,佢必定都想繼續生存,同爸爸媽媽相聚多d時間!佢唔怕痛苦咁黎到世界,亦想話俾大家知,就算世上有痛苦,但也有快樂。琳琳當然想黎到呢個世界,因為可以享受爸爸媽媽既擁抱!佢會多謝上帝俾佢有機會見到爸爸媽媽!佢唔會因為身體上既痛苦就放棄唔黎呢個世界。做爸爸媽媽既,點會希望個女痛苦,但我知道佢地同我既想法一樣,先會有咁既決定,生佢出黎!

當我睇完呢段日記,我更加愛我個女,知道上帝一定愛我地一家。我會珍惜bb,會俾佢知道上帝既愛! :cry:

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.