親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆:Centara grand west sand - Phuket

多口講句。雖然服務質素在5星來說麻麻,但個water park 真是好ok.又大又多野玩又無人排隊又近,重要-免費!!相比我準備去SG adventure cove park,應該比centara 既water park 細但成S$29 一位。重要勁排隊。呢點真是超

男爵府

keroleen116 發表於 13-9-6 00:25
多口講句。雖然服務質素在5星來說麻麻,但個water park 真是好ok.又大又多野玩又無人排隊又近,重要-免費! ...

Agree. 舊年去左呢間酒店住左兩晚, D房就麻麻, 都係為左個 water park. 最好就係唔駛排隊, 我地玩足一日. 相反今年去左 SG Adventure Waterpark, 都係玩左一日, 但唔夠皮, 因為d滑水梯勁排隊, 最耐要排一個钟所以無玩, 所以我女好懐念west sand 呢個 water park.

別墅

引用:Quote:keroleen116+發表於+13-9-6+00:25+多

原帖由 Ksyy1018 於 13-09-06 發表
Agree. 舊年去左呢間酒店住左兩晚, D房就麻麻, 都係為左個 water park. 最好就係唔駛排隊, 我 ...
我下2星期去adventure cove Park..都無太大expectation . 不過我囡4歲幾,所以應該玩唔到咩..最多lazy river...

Ksyy1018  如果早D到, 可以玩左滑水梯先. Have  a nice trip!  發表於 13-9-6 22:41

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

keroleen116 發表於 13-9-6 00:25
多口講句。雖然服務質素在5星來說麻麻,但個water park 真是好ok.又大又多野玩又無人排隊又近,重要-免費! ...
CNY時去完SENTOSA, ADVENTURE COVE WATER PARK 剛開, 我個女得4歲, 所以冇揀呢個, 反而去左BEACH 果邊果個 WATER PARK, 只係SG8 入場, 6就得一組水上設施, 但勝在人唔算多, 又可以行去BEACH, 玩埋沙.

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

Ksyy1018 發表於 13-9-6 18:39
Agree. 舊年去左呢間酒店住左兩晚, D房就麻麻, 都係為左個 water park. 最好就係唔駛排隊, 我 ...
YES, 我個仔得7歲幾, 佢都喪玩大喇叭, 玩完又玩, 玩好多次.

男爵府

回覆:Centara grand west sand - Phuket

我今日開始住呢間

別墅

引用:我今日開始住呢間 +

原帖由 yanbeebee 於 13-09-08 發表
我今日開始住呢間
有咩意見?

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:我今日開始住呢間 +

原帖由 yanbeebee 於 13-09-08 發表
我今日開始住呢間
大家在哪裡訂這間酒店?我見booking.com只可以訂兩個月內的房間!

珍珠宮

SumSumBB 發表於 13-9-8 21:13
大家在哪裡訂這間酒店?我見booking.com只可以訂兩個月內的房間!

我幫襯 sun travel~

別墅

我在官網book,比agoda 重平

珍珠宮

keroleen116 發表於 13-9-11 13:35
我在官網book,比agoda 重平

GOOD~

我住既時候, upgrade左去超大廳, 有廚房有按摩浴缸~

珍珠宮

SumSumBB 發表於 13-9-8 21:13
舊年係 hotels.com 訂, 4 月訂 7 月都得 ...

男爵府

引用:Quote:keroleen116+發表於+13-9-11+13:35+

原帖由 moonychan 於 13-09-11 發表
GOOD~

我住既時候, upgrade左去超大廳, 有廚房有按摩浴缸~
我都係官網book,講左慶祝結婚周年,但乜都無,我覺得佢人手唔夠,無論去到邊都見到嗰幾個工作人員!
你就好,有得upgrade

男爵府

引用:Quote:原帖由+yanbeebee+於+13-09-08+發表

原帖由 keroleen116 於 13-09-08 發表
有咩意見?
整體上都唔錯,但可能人手唔夠,酒店內既buggy成日都要等好耐,我自己就覺得ok,\",d staff好nice,有water park,有kids club,仲有其他我都無用!

別墅

引用:Quote:keroleen116+發表於+13-9-11+13:35+

原帖由 moonychan 於 13-09-11 發表
GOOD~

我3大1小,book 左3 bed room penthhouse. 有游泳池在天台,好舒服!!

大宅

引用:Quote:原帖由+moonychan+於+13-09-11+發表G

原帖由 keroleen116 於 13-09-14 發表
我3大1小,book 左3 bed room penthhouse. 有游泳池在天台,好舒服!!
How much?

別墅

引用:Quote:原帖由+keroleen116+於+13-09-14+發

原帖由 heygirl 於 13-09-15 發表
How much?
~$2800 per nite. But it can actually accommodate 6 ppl in room and more in living room! It can 3 bathrooms and 2 levels

珍珠宮

keroleen116 發表於 13-9-14 17:59
我就係BOOK唔到3 bed room penthouse 所以才響outrigger book 3 bedroom villa

複式洋房

引用:Quote:keroleen116+發表於+13-9-14+17:59+

原帖由 moonychan 於 13-09-16 發表
我就係BOOK唔到3 bed room penthouse 所以才響outrigger book 3 bedroom villa
Hi Moonychan!

請問Outrigger Villa 如何?值得去嗎?
Thanks a lot!!!

珍珠宮

MrsBee 發表於 13-9-16 17:00
Hi Moonychan!

請問Outrigger Villa 如何?值得去嗎?
好難講, 因為我99唔肯住芭東市, 所以我局住book 2間都係遠離town的.
屋企人話, 佢地like west sand 多d, 因為 d 設施集中d, 環境好d, 就算唔出town, 響hotel 四圍行下, 都舒服, 但outrigger 就成間獨立屋, 好大, 有私人pool~ 又係另一翻風味, 可惜佢個breakfast 係butter & toast + yogurt + fruits only~ 唔係buffet, 另外, 佢要去邊都要等shuttle & d 設施冇乜.

首頁

尾頁

跳至