跳至

首頁

尾頁

大宅

爆炸 BB 會 ( PART II )

0黎啦0黎啦...年青人)))))
齊齊再爆過啦...

飲杯

大宅

Re: 爆炸 BB 會 ( PART II )

報到報到~~
熊貓在此
邊個未點名, 快的自動蒲頭~~

上回講到

不如我地既全"媽"會每個月既第1個星期五舉行啦~
月頭出左糧應該會仲高興~~
即係黎緊就係2007年1月5日羅....
有反對舉手 ....

別墅

3x,
唔該你自己睇吓.....好似周星馳講緊'收經'吟!!!!

大宅

可閒媽 :
周星星講收經, 有據頭wor)))
0吾好咩!! 嘿嘿嘿

爆炸月經會

每月第一個星期五放工時間.

3x=====agree
joanne==agree

別墅

爆炸月經會

可晴媽咪=agree

大宅

爆炸月經會

可晴媽咪=agree
DorDorWong==黎咪黎

大宅

可晴媽咪,

你唔好扮唔知"安螢"係邊果喇!

呢呢呢...."賭場風雲"宣萱有兩個唔知姑姐定阿姨呢...細果個咪係囉.

別墅

哦....好可愛果個哎)))
he...其實我冇睇電視好耐loo,唔好再係我面前提'電視'兩個字啦! 好奢侈呀...你地 :tongue:

男爵府

DorDorWong 寫道:
爆炸月經會

可晴媽咪=agree
JOJA =======唔洗返學, 就來經

大宅

****嚴正聲明*****
(一) 我同意每個月來經一次
(二) 我同意每月一次聚餐

但係我絕對唔同意變左"爆炸月經會"既
每月黎經一次仲唔夠死, 仲要爆炸咁黎
該煨羅~~~

男爵府

爆炸月經會

可晴媽咪=agree
GaryF=====其實每月5號前最忙因為要埋數, 不過c就c啦, 如果比人炒左妳地負責養我全家!

男爵府

下次月經會聯誼方案:
1) 打雀局, 最好12個, 開3桌, 食一圍千鬆d蚊既, 一人百幾蚊, 正! 邊個埋0.25雞堆?
2) 先食頭圍自助餐, 好似銅鑼灣恆隆中心間mr steak7:30前埋單會平d, 之後去唱k!

係咪好建議呢?

大宅

爆炸月經會

可晴媽咪=agree
GaryF=====其實每月5號前最忙因為要埋數, 不過c就c啦, 如果比人炒左妳地負責養我全家!
Ru=====agree,不過有無瀨尿牛丸食先

大宅

襯家,

邊個話一人百幾蚊,係都係你哋請我啦.

GaryF 寫道:
下次月經會聯誼方案:
1) 打雀局, 最好12個, 開3桌, 食一圍千鬆d蚊既, 一人百幾蚊, 正! 邊個埋0.25雞堆?
係咪好建議呢?

男爵府

JoanneChow,
上次咪話訂日本隻藥既, 可唔可以幫我搵番個list, 我每樣要一盒, tks & kiss.

qkqk,
妳尋日係咪影4點呀, 請問妳影到幾點呀, 係咪即時選埋相呀, 仲有收唔收visa架?

imchristy,
妳又唔讀書勒!
我前晚半夜又生左啦, 所以咪又坐緊月囉, 係小慈爸幫我接生架, 去溫書啦!
我c6話妳應該係set錯部相機喎, 叫妳去番原廠設定果度喎! 同埋叫妳set去Auto影就得架啦!

襯家,
我唔制呀, 見唔到新抱仔張相! :-(
妳快d私人醒番張相比我呀!

男爵府

HippoHippo,
喂...聽日飛啦喎, 玩得開心d喎!
記得買b衫之餘, 仲要買Morgan Bra Bra呀, 好正架, 香港賣4百幾, 果邊百幾咋!

要走鬼啦, 放工再黎, he...

大宅

爆炸月經會

可晴媽咪=agree

食d咩..去邊度..仲有成半個月時間,
到時再傾啦

大宅

GaryF,
見係你我先係百忙之中抽空同你搵番的舊 message!
你點報答我先? 仲要晚晚掛住小慈爸你想點!
一早已經有齊4隻腳啦
(1) 國寶 Joanne
(2) 深水泥

大宅

產品(一): 日本喉嚨痛藥粉--龍角散 (1盒24包)
2年前要1029 yen 約港元 $70

產品(二): 日本傷風感冒藥粉(加入維他命C, 橙味)
(1盒10包) 2年前要1848 yen 約港元 $126

靚名............. 訂購產品......... 數量..........合共
Joanne........ (一)(二)...........各2盒...........4盒
Vinci............(一)(二)............各1盒..........2盒
GaryF..........(一)(二)............各1盒..........2盒
imchristy......(一)(二)...........各1盒...........2盒

大宅

爆炸月經會

可晴媽咪=agree
imchristy===陪GaryF打0.25

首頁

尾頁

跳至