自由講場

跳至

首頁

尾頁

洋房

BK十大品牌有抽中你嗎?

頭先有人打比我話係我參加左BK十大品牌,抽中其中10位之一,叫我去美麗華洒店領取禮品21/12,有抽中你們嗎?你地會唔會去

男爵府

畀面勳章

Re: BK十大品牌有抽中你嗎?

你不如打番去美麗華問清楚有無尼件事先好喎,一陣間,佢係果d租個room叫你去聽野,跟住買野吾比走果d喎!

洋房

又有新情報,頭先又打比我話問我是否確定去,如ok會寄番張請柬比我,重話領獎之如重會做嘉賓比番獎勝出

洋房

原來係真

子爵府

恭喜!

要留ID Card No,你投票時唔驚咩?
(我當時唔咁投呀! :mrgreen: )
好掛住我家的龜龜,感謝Martin媽咪收養,希望牠們可以開開心心生活。永遠懷念「咬人」、「明仔」、「細龜」及「BB」! 21-6-06

Hi!我叫,是一隻不懂捉老鼠,而且會和老鼠一同偷食物吃的大花貓,但我絕對不是白老鼠!

洋房

beverly@mimi 寫道:
恭喜!

咁BK網咁大唔會有問題瓜(都問清楚而家去都冇咁驚!)

子爵府

安全既 :mrgreen:

恭喜你呀!!!
sumsum930 寫道:
[quote]
beverly@mimi 寫道:
恭喜!

咁BK網咁大唔會有問題瓜(都問清楚而家去都冇咁驚!)[/quote]
好掛住我家的龜龜,感謝Martin媽咪收養,希望牠們可以開開心心生活。永遠懷念「咬人」、「明仔」、「細龜」及「BB」! 21-6-06

Hi!我叫,是一隻不懂捉老鼠,而且會和老鼠一同偷食物吃的大花貓,但我絕對不是白老鼠!

洋房

我有去

首頁

尾頁

跳至