夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

民房

平安夜嗰日係老公Birthday,唔知有冇BK朋友有好提議?

我地已經結婚成13年,都唔知仲可以有咩搞作? :lol:

民房

Re: 平安夜嗰日係老公Birthday,唔知有冇BK朋友有好提議?

have u got any childern? if not, why u not booking any hotel.... and make him something very different!
:-P ;-)

子爵府

Re: 平安夜嗰日係老公Birthday,唔知有冇BK朋友有好提議?

bernie,
你老公同我老公同一日生日呀!!!

大宅

自己買扒返屋企煎, 租隻碟睇 ( 我推介Notting hill - 摘星奇緣), 之前買定得意既 condom, 我覺得簡單已經好開心, 唔駛大時大節出去同人死過,食貴野, 同人迫....

我的志願:每一年同老公去一個國家~ 努力!!!

別墅

個日都係我同 C6 結婚週年紀念呀! 我都諗緊去邊度慶祝好.

水晶宮

惜惜 寫道:
自己買扒返屋企煎, 租隻碟睇 ( 我推介Notting hill - 摘星奇緣), 之前買定得意既 condom, 我覺得簡單已經好開心, 唔駛大時大節出去同人死過,食貴野, 同人迫....

Good Idea

民房

民房

高比 寫道:
bernie,
你老公同我老公同一日生日呀!!!

Wa,可以搞個1224生日會

民房

Cherrybblam 寫道:
have u got any childern? if not, why u not booking any hotel.... and make him something very different!

Cherrybblam,

We have two child. So I haven't any idea.

民房

惜惜 寫道:

掂喎

民房

寶貝兒 寫道:
個日都係我同 C6 結婚週年紀念呀! 我都諗緊去邊度慶祝好.

寶貝兒

Congratulation

大宅

我都係平安夜嗰日生日呀! 我想有驚喜:lol: ,但個死佬係咁問我想點過 !比佢激死 咩喜都無啦 :-( :-( 仲要我諗 想打佢九鑊 真係攪個1224慶祝會好過

民房

bozical 寫道:
我都係平安夜嗰日生日呀! 我想有驚喜:lol: ,但個死佬係咁問我想點過 !比佢激死 咩喜都無啦 :-( :-( 仲要我諗 想打佢九鑊 真係攪個1224慶祝會好過

Maybe 佢暗地裡做緊嘢呢!
Don't worry be suprise

首頁

尾頁

跳至