自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

珍珠宮

畀面勳章

Re: 嘩, 徐子淇肥到.....

可能老公鍾意佢咁圓潤啦....

男爵府

真係好鬼肉酸 不過慘得過佢咁!!
所以咪要揾番個美女同佢地個家族生d靚種囉

希望佢以後都咁錫老婆就好la...
唔好學d二世祖咁, 見一個滾一個就好lor :tongue: [quote]
bowling2004 寫道:
個鼻好大,不過好似踩扁左咁
仲有睇唔倒鼻哥窿架~
睇得倒即係漏財,佢係一d都睇唔倒,即係應該儲倒好多好多錢
相學上黎講可能係好有福,但係就咁睇就........

別墅

我都覺得佢有咗,如果唔係點會咁快結婚,仲可能已經知道係仔仔潻(我估) .
http://wwwhttp://www.yufoto.com/224740-2/BB.gif.yufoto.com/224740-2/BB.gif

子爵府

係喎,肥左好多喎∼

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我又覺得佢唔係真係咁肥喳啵~
以前d女仔都係咁肥啦~
同埋佢o係外國大食既野都唔同啦~
咁樣OK丫~

大宅

真係肥左好多﹐但男人應該都唔鐘意老婆太瘦
不過我都估佢有左

子爵府

hk_woman68 寫道:

應該係有左啦~~~仲要應該係仔添--個阿媽醜左咁多:tongue:

“男醜女靚”-- 陀住個男時,阿媽會越陀越醜樣;陀住個女的話,阿媽就會越陀越靚--老人家咁講,但又真係好準喔~~

乜真係架...唔怪得我媽咪果時成日話我面色好差個樣面無血色比起未有差左好多啦~
但我個身體又冇野個啵~係頭3個月因為我日日番工要佐10個鐘所以有時作下嘔...之後都死得叫做舒服喇...係個肚大囉....27腰變生得前43吋肚...唔怪得個個話我係仔啦...因為我個肚又係超尖...出到街飲地d ee,婆婆問我超左未我話未佢地個個都話係仔...

男爵府

肯定係有左....

子爵府

EVA222 寫道:
睇有線ok唔算好肥,圓潤有新娘福氣,盧淑儀過瘦,成日睜大對眼.

Yes...見到阿盧淑儀瘦到咩咁...0果對眼好似夾硬撐大佢...而且又滿佈紅筋都幾恐佈...
只不過係依家d人太瘦所以...肥少少就覺得好似好有問題咁...
肥有福氣嘛~我成日都話徐子淇條命生得好,而佢又有上進心,唔會一味要做娛圈既人就唔去增值自己~
搵到個咁好既老公~都抵佢既~

男爵府

畀面勳章

陀仔既話都重好靚,真心祝福佢生個李公子.

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

應該係有左啦~~~仲要應該係仔添--個阿媽醜左咁多:tongue:
“男醜女靚”-- 陀住個男時,阿媽會越陀越醜樣;陀住個女的話,阿媽就會越陀越靚--老人家咁講,但又真係好準喔~~

老人家講嘢真係好準, 我都覺陀女時好charm, 但陀仔時個樣就變晒.

大宅

畀面勳章

我諗佢似係有左多d喎

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

如果徐子淇有咗好吖! 喜上加喜!

男爵府

梗係有左先咁肥啦, 佢咁貪靚

大宅

好肥~no
我地唔好話佢肥,
叫佢大肚婆/準媽媽~

子爵府

我都係呀
DoReMi媽媽 寫道:
[quote]

老人家講嘢真係好準, 我都覺陀女時好charm, 但陀仔時個樣就變晒. [/quote]

別墅

係比以前肥左,但佢話而家無有bb 佢仲話想快d生..

子爵府

係肥左, 但係個面都係尖仲係咁上鏡, +上佢又高, 都係咁靘女呀

有左咪雙喜law, woo sweet

大宅

我都估佢有左
豬丙豬丙......

禁止訪問

首頁
23456...7

尾頁

跳至