嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

初生bb車那個牌子和型號好?

可平臥,座位濶,車身輕巧,價錢平

民房

Re: 初生bb車那個牌子和型號好?

U can have a look at Jusco store.
(((Cheap is not = bad quality)))
Look carefully n ask4 advice
Conbi looks good but quite expensive
U can try Baby Star...cheap n nice,
every型號 r different, u should do more
research b4 u buy it:)
該用戶已被刪除

禁止發言

大宅

我會用aprica 車, 因為夏天唔洗坐到咁熱, 直到大個啲會用大仔車囉!

男爵府

Graco, 我覺得幾好, 又輕又平!! 單手開合!! 不過若輕車車身一定窄!! 好似我個女咁肥妹仔迫啦...........所以要買多部大車平日用, 出街我都係用返細車!!
因大車一定重!!

其實而加capella(好似咁串)都幾好, 又平!! funtion又多!!

combi 我始終覺得太貴!!

大宅

我買左aprica,折左~$2200,我覺得aprica幾好喎,又闊d,好好推...

大宅

咁有無人買過CHICCO意大利CT.0.2手推車,現在特價$1998,不過我see過接埋都好大架,比d意見.

別墅

我都睇過lee架!我個人覺得係好闊,阿b坐得舒服!但接埋就勁大勁重! 好唔方便!我都睇緊bb車,我就覺得combi同grace比較輕同combi接埋後比較細!我仲諗緊邊隻好? 請問有冇人知邊到賣combi同grace最平呀?
lavender~cat 寫道:
咁有無人買過CHICCO意大利CT.0.2手推車,現在特價$1998,不過我see過接埋都好大架,比d意見.

Love You Forever Hazel

別墅

i want to know how much "grace"

洋房

i use aprica

民房

P3

大宅

CHICCO
我都剛剛買咗
部車亞B坐得好舒服

伯爵府

豬仔肥媽咪,
你係米買左CT.0.2手推車個隻呀...
豬仔肥媽咪 寫道:
CHICCO
我都剛剛買咗
部車亞B坐得好舒服

大宅

係香港買Graco好唔抵, 係美國Graco好Cheap 咋, 香港同Model 貴100%都唔只, 但買日本牌子就唔同, 差不多價錢重分分鍾平過日本買.

唔信睇下:

http://www.walmart.com/search/search-ng.do?search_query=graco&search_constraint=5427&ic=24_0&ref=+125863.129270+125863.129333

水晶宮

好媽媽勳章

我都覺得p3個架幾好

複式洋房

APRICA, but not cheap, around $2,000.

複式洋房

I bought it at $1,900 only, hehe....

kylieman 寫道:
我買左aprica,折左~$2200,我覺得aprica幾好喎,又闊d,好好推...

大宅

how about Combi??
is it good?
I wanna change another one, coz' my Capella is too small

別墅

係邊度可以找到aprica??

我都不知怎樣揀車... Combi (kv model-- $3xxx)-->輕(5kg), 但較窄, 車身好像少少飄; 看了 0/3 baby的車 (100%意大利車 -- $25xx) -->重(8.5kg), 較寬, 車身穩重.

應該怎樣揀呢???

首頁

尾頁

跳至