夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

如果你的男人對你說這樣的話,你會怎樣?

如果你的男人對你說他想找女人玩,但不會吻她,摸她,與她上床。因為他對你有點悶了,想找一點新鮮感,但他說無論怎樣也好只愛你一個,你信嗎?

大宅

Re: 如果你的男人對你說這樣的話,你會怎樣?

你也跟他說想找男人玩,但不會吻他,摸他,與他上床。因為你對他有點悶了,想找一點新鮮感,但無論怎樣也好只愛他一個,你問他信嗎?

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

嵐嵐媽咪 寫道:
你也跟他說想找男人玩,但不會吻他,摸他,與他上床。因為你對他有點悶了,想找一點新鮮感,但無論怎樣也好只愛他一個,你問他信嗎?

+1

子爵府

d~

侯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

你老公可以搵女人玩乜嘢呀???一齊溫書呀???你信咩???!! ?-( ?-(

大宅

乜都話唔會做???信一成都死得啦!!!

禁止發言

好媽媽勳章

珍珠宮

我會話不如一齊丫, 我都想睇下你會點樣同人地做!!!
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

大宅

信佢就食得c 囉=.=既然對得悶ge,咁我又去搵個男人玩下啦=.=傻傻地 :tongue: 如果可以咁樣呀,就買個紙板公仔番黎比佢慢慢對咪得囉,仲可以任佢吻任佢摸tim!!!對悶左換番個公仔樣又再有新鮮感啦~

珊瑚宮

好媽媽勳章

小麗麗 寫道:
如果你的男人對你說他想找女人玩,但不會吻她,摸她,與她上床。因為他對你有點悶了,想找一點新鮮感,但他說無論怎樣也好只愛你一個,你信嗎?

咁你問返你嘅男人,如果不會吻她,摸她,與她上床有咩新鮮感???多Q餘 只愛你一個 咁樣叫只愛你一個咩

複式洋房

對得悶就要出去搵女人 咁結婚黎做咩呢
有邊個男人出去搵女人會咩都唔做架 講得出呢句說話既男人
都當我地女人係白痴冇腦 :evil:

複式洋房

玩係咩意思,唔吻,唔摸,唔上床...絕對唔信,情到濃時咩都做得出,佢既意思係唔係只有睇,咁叫佢企係個街望吓女人囉...唔洗去找女人玩吓啦....點解D男人可以有咁既要求呢? 倒轉頭問佢得唔得?
:-x

大宅

有猫唔食魚咩? = 有男人唔咸濕?

講嗰個無腦, 信嗰個仲無腦!

複式洋房

嵐嵐媽咪 寫道:

他沒有回應我!現在的我只有見步行步,當佢講出呢句說話有幾耐,我就唔開心咁耐!如果佢真係咁樣做,我唔排除做同佢一樣的事!!

大宅

小麗麗:
你老公擺明想試你底線,話唔定佢已經做咗,鬼拍後尾枕!
講D咁嘅嘢,痴線架!

大宅

如果你的男人對你說這樣的話,你會怎樣?

乜都唔玩 ? 仲洗咩出去搵另一個 ? 叫佢去死啦 ...

民房

快啲叫佢去死喇

大宅

佢話唔會吻她、摸她、同她上床;
咁她吻"他"、摸"他"、同"他"上床又可以嗎? 佢會拒絕嗎?

大宅

不如同佢講:呢個世界好公平ge, 佢想去玩,無問題,不過你都會去體驗吓有幾好玩囉~
咁的說話都講得出, 叫佢去死啦

子爵府

purple_lily 寫道:
不如同佢講:呢個世界好公平ge, 佢想去玩,無問題,不過你都會去體驗吓有幾好玩囉~
咁的說話都講得出, 叫佢去死啦

首頁

尾頁

跳至