夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 如果你的男人對你說這樣的話,你會怎樣?

garfield097 寫道:
[quote]
purple_lily 寫道:
不如同佢講:呢個世界好公平ge, 佢想去玩,無問題,不過你都會去體驗吓有幾好玩囉~
咁的說話都講得出, 叫佢去死啦
[/quote]

大宅

Good.

He doesn't love you.

Leave him if he's your boyfriend 'cos he will sleep with other women sooner or later.

大宅

妳咪話我都想

複式洋房

你個男人連咁幼稚白癡的問題都問得出,連專重你的意思都無,佢講得話對你悶時,你又何嘗有新鮮感呀!(唔好意思,可能有D直接)不過佢實在十分有問題,可以要睇

民房

小麗麗 寫道:
如果你的男人對你說他想找女人玩,但不會吻她,摸她,與她上床。因為他對你有點悶了,想找一點新鮮感,但他說無論怎樣也好只愛你一個,你信嗎?

大宅

我對住你都冇新鮮感有點悶,不如一齊出去玩我都不會吻他,摸他,與他上床。 不過我不保証我仲會愛你。 :tongue: :tongue:
BK已替閣下刪除簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

別墅

同意PPyeung.
PPyeung 寫道:
Good.

He doesn't love you.

Leave him if he's your boyfriend 'cos he will sleep with other women sooner or later.

複式洋房

奇人奇事,一百歲唔死都有新聞聽

子爵府

好媽媽勳章

如果你覺得冇問題都唔會喺度問啦! 不如你講下睇完各位媽媽回應後,你決定點做ar?!
可唔可以喺相簿加相落個人簽名度?

伯爵府

我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

珍珠宮

小麗麗 寫道:
如果你的男人對你說他想找女人玩,但不會吻她,摸她,與她上床。因為他對你有點悶了,想找一點新鮮感,但他說無論怎樣也好只愛你一個,你信嗎?

實在太好笑了呢個笑話!

別墅

想死.幫你

大宅

講笑咋........................................................................

洋房

嵐嵐媽咪 寫道:
你也跟他說想找男人玩,但不會吻他,摸他,與他上床。因為你對他有點悶了,想找一點新鮮感,但無論怎樣也好只愛他一個,你問他信嗎?

大宅

不會吻她......但會被她吻
不會摸她......但會被她摸
不會與她上床.....但會與她上梳化, 上

別墅

CRAZY

洋房

小麗麗 寫道:

你叫佢快死吧,一係早d訓就有
ling

複式洋房

洋房

我係男人都唔會講埋d咁0既野,邊有人去滾重要大聲架
我覺得有兩個可能性
1.識左條新女,但未吻未摸未上床.
2.試下你緊唔緊佢
如果係1,個男人想一腳踏兩船
如果係2,可能佢覺得你唔緊佢,咁你自己諗下係咪啦
歡迎到以下小豬b之家:oops:

翡翠宮

我會同佢講嘜原來我同你既愛已經升華到去呢個地步, 咁睇黎你都係時候出去玩玩啦, 不過玩之前上律師樓攪埋d手尾先啦

你唔問佢對住一個女人唔攬唔鍚唔摸咁仲叫咩玩女人呀 買張poster返屋企睇咪得囉 仲可以日日換畫添呀白痴仔

首頁

尾頁

跳至