論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

民房

Bun Bun “親” 我旅行期間 (24/12) 在外面留宿

請問合法 ma? Thanks...

侯爵府

Re: Bun Bun “親” 我旅行期間 (24/12) 在外面留宿

of course吾合法啦

還要吾將你放在眼內tim啦.......................

但你點知佢無返屋企訓呢?

民房

Re: Bun Bun “親” 我旅行期間 (24/12) 在外面留宿

佢不"漏"吾放我在眼內, I'm NOT going to hire her upon completion of her 4th contract!

侯爵府

吾係呀麻, 有人係屋企佢都甘昌狂...........

民房

Dear hinhinmummy,

因我沒告訴她妹妹會來...
當日是假期, 她晚上回家準備換衣服再出外, 看到我妹妹有點意外, and told her she's staying out overnight.

請問可用這原因解雇她ma?
thanks a lot!

hinhinmummy 寫道:
吾係呀麻, 有人係屋企佢都甘昌狂...........

洋房

工人大哂, 佢話唔返就唔返, 咩世界?

侯爵府

吾好意思想講句, 你妹妹都有問題啦, 見到佢換衫要出去話吾返黎訓, 點解吾阻止佢 & 同佢講係吾得呀?

可吾可以因為甘而炒左佢, 炒工人就幾時都得架啦, 賠$之麻, 但可吾可以甘樣而吾賠$ 比佢走我就吾知啦, 你問winnie or fa 啦.................

首頁

尾頁

跳至