跳至

首頁

尾頁

複式洋房

幾時會有初乳分秘?

如題?

洋房

Re: 幾時會有初乳分秘?

我24w都未見有,但乳頭上有d白色點點,用手"支"到d白色小粒出來,同埋呢排乳頭特別脹,唔知有無人都有咁情況?

複式洋房

我而家27W都未有白色小粒, 膽心到時無人奶喂阿B

大宅

畀面勳章

我24週開始左邊就有奶水出,但都只係好少好少,每晚除個bra就見到有乾左ge奶係度
右邊就都係平時白色分泌,仲未有奶水出,問過媽咪話我可能塞左喎....

大宅

我24, 25 wk 時好似已經有. 無帶 bra 時件睡衣近乳頭位置有時會有d濕.
我時刻都記掛著我那未能來到世上的bb, 他永遠在我心裡某個角落.

大宅

我乳頭都有d白色野,但我唔肯定係唔係奶,但我覺得係污租野,我有時會用支綿花整佢出黎,(我仲走去聞下佢)有少少味架-.-
係頭3個月內大家係咪乳漲得大左啦?我有左無耐就明顯大左好多啦............到時就生話會再大.........會唔會去到50寸架?

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

cocoworld82 寫道:
會唔會去到50寸架?

陀哥哥時我俾motherworld個女人呃O左啦... 佢話個胸會漲大, 老坤我買O左個90的bra, 點知我到生都仲係著80咋~~~ 咁你話有無機會變50吋 今次一樣唔覺個胸有漲過, 所以我都打定輸數, 餵唔到人奶居多

(不過生完都升O左少少cup )

大宅

我真係大得好快,咁會唔會代表做到奶媽呢

大宅

畀面勳章

我頭三個月個胸都大得好快,而家雖然係慢左,但我都一直有大,初初果時買大少少果d bar到而家就啱啱好,吋數就冇變,但升左一個cup

大宅

我初初都漲得好快,最近漲慢左,今日我見自己狀態ok,就走左去黛安芬買左3個餵奶bra(@$50),sales姐姐幫我度,升左1個size同1cup...
我又係有d白色野,但又唔覺有濕哦~
我的家有~
囉囉唆唆 嘅 煩人BaBa
傻下傻下 嘅 咕碌媽媽
少年宅男 嘅 雞仔謙哥哥
奀皮多手 嘅 豬仔浠弟弟
醜怪黏身 嘅 惡馬妹芊妍

大宅

兩個月時dbra已經唔咁帶,
平時m前已經谷得好勁,
己經升左兩個cup,仲要加火車軌,
比c6話突然間接受唔到,好似好假,大得太快 ?-(
我最伯遲下唔喂奶會縮返水及雛皮

大宅

leungwaimin 寫道:

平時m前已經谷得好勁,
我都有同感,怕佢細唔返咁就真係乜bra都要買過晒,仲要大得制既就唔好睇囉>.<

大宅

[quote]

平時m前已經谷得好勁,
我都有同感,怕佢細唔返咁就真係乜bra都要買過晒,仲要大得制既就唔好睇囉>.<[/quote]
哈哈...我隻c6話我突然變左波霸型~有乳溝呀~(不過我身型細細粒,而家咁好假哦~)
我上胎生完餵左1個月人奶,之後個胸比以前(未有b前)細了1cup... :-( :-(
我的家有~
傻下傻下 嘅 咕碌媽媽

洋房

jilljojo 寫道:
我初初都漲得好快,最近漲慢左,今日我見自己狀態ok,就走左去黛安芬買左3個餵奶bra(@$50),sales姐姐幫我度,升左1個size同1cup...
我又係有d白色野,但又唔覺有濕哦~

請問你係邊間黛安芬分店買@$50好抵喎??我聽其他媽媽講在旺角始創都有,但我見唔到呀??

男爵府

畀面勳章

係囉~$50真係好抵

大宅

jilljojo:

真係會細左架?
我想呀
哈哈...我隻c6話我突然變左波霸型~有乳溝呀~(不過我身型細細粒,而家咁好假哦~)
我上胎生完餵左1個月人奶,之後個胸比以前(未有b前)細了1cup... :-( :-(

大宅

o係黛安芬counter/專門店呀~
不過好似唔係間間有,屯門吉吉島counter只得貴果隻(@$160有lace的),而我就o係荃灣千色店的counter度買(佢地只得@$50依隻,無lace的)...

cocoworld82,
我係無餵人奶之後先細番ga~
我的家有~
傻下傻下 嘅 咕碌媽媽

複式洋房

但依家買會唔會太早, 我睇書話最好係30W打後才買, 到時個胸會大定.

別墅

我未有bb之前己經係長平公主嚟架喎, 再細一cup咪......, :cry: :-(

jilljojo 寫道:
[quote]
[quote]

平時m前已經谷得好勁,
我都有同感,怕佢細唔返咁就真係乜bra都要買過晒,仲要大得制既就唔好睇囉>.<[/quote]
我上胎生完餵左1個月人奶,之後個胸比以前(未有b前)細了1cup... :-( :-( [/quote]

大宅

Possible,
我襯而家仲行得走得,活動自如,而且個胸依排只係緩慢"長大",so咪去buy左先lor~(之前依幾個月d舊bar唔arm著,只可著住d運動型ja... )
不過d sales姐姐已經幫我預鬆左d,我試過都覺得ok...

李做咩,
我以前係75b,生完大牛無餵人奶後,得番75a,我都好傷心呀,我已經瘦啦,仲要變埋平...(而且無咁有彈性,搽極cream,同按摩都無用) :-( ,咁唯有著有d pad+push up果d bar... :-( :-(
我的家有~
傻下傻下 嘅 咕碌媽媽

首頁

尾頁

跳至