嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

知唔知邊度有吹氣沖涼盤買呀?

我去chico見過, 不過頗貴呢!! 你地有冇見過邊度有呀? :lol:

民房

Re: 知唔知邊度有吹氣沖涼盤買呀?

You can buy it from mothercare too.

男爵府

荷花

大宅

有冇媽咪用緊呀?想知好唔好用同埋size會唔會比普通沖涼盤細呀?

複式洋房

我有用緊架, 我覺得好好用, 而且BB沖得好開心, 可能因為質地軟, 佢腳踭踭都唔會痛, 有時頭仔碰到盤邊又唔痛, 佢好開心呀!! 至於size呢, 長方菱形比一般沖涼盤大, 所以要視乎自己個浴缸放唔放得落!!
多謝各位介紹地方買, 我會去睇睇, 另外, 我搵到個網址都有得買. 你地不妨睇下!
http://store.babycenter.com/category/safety+-+baby+care/bathing/bathtubs.do?&sortby=null&asc=false&page=1

別墅

大約幾錢呢,初生bb可唔可以用架呢?

民房

係咪日本野黎ga??
如果係你試下上去www.birth.hk 睇下law :mrgreen:

複式洋房

應該唔係日本野, 係鬼佬野!!
啱架, 我個bb由初生開始用!! 不過原來果個web要用US地址, 所以我要叫我個外國friend買後再寄給我!! 好似有點麻煩!! ^_^

大宅

dolphingm,

咁你用緊個個係邊度買架,同埋幾錢,若果你放係浴缸入面,你點同bb洗頭呀,係咪自己都要擔埋櫈仔入浴缸?? :lol: thanks.

複式洋房

lukjess 寫道:
You can buy it from mothercare too.

yes, mothercare, around $150, i use when we go travel.
茵茵豬blog ----歡迎參觀 click here

大宅

玩具反斗城有得賣

複式洋房

多謝大家的報料呀.
初生時我會放個架在浴缸內, 抬高個吹氣盤, 但而佢識得坐, 我就冇用架了!! 不過個吹氣盤是比浴缸大少少的, 不過因為係吹氣所以可以"涉"到落浴缸的!! 我個囡囡好鍾意"pra"在盤邊, 可能因為軟"林""林"喇!! 哈哈.....

複式洋房

唔記得講添, 我坐在浴缸邊佢瞓在我大髀上幫佢洗頭的, 之後沖涼我就坐在浴缸外的櫈仔上!! ^o^

首頁

尾頁

跳至