自由講場

跳至

首頁

尾頁

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

agree

男爵府

回覆:打風。唔該你地班玩命既唔好去滑浪啦

你哋玩命前諗下父母親人

侯爵府

你係有得揀,人地係冇得揀架!唔好累己累人唔該!

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

次次打風都有一班自以為係高手的白痴

子爵府

想死可以去跳樓,唔該唔好害到d救援人員

子爵府

侯爵府

開心吸收勳章 好媽媽勳章

引用:由得佢地去死啦+成日去救人個個都會出事,+

原帖由 EOBEAR 於 13-09-21 發表
由得佢地去死啦 成日去救人個個都會出事, 反而想去死個啲又唔會死

...
無錯,要送死就唔該死遠啲,唔好要人冒險救你班自私精

男爵府

醒目開學勳章

引用:希望你地班玩命既唔好去滑浪呀!

原帖由 哈哈媽咪 於 13-09-21 發表
希望你地班玩命既唔好去滑浪呀!
唔好累消防,水警去揾人,好危險架,人哋都有屋企人架

珍珠宮

可唔可以告佢哋意途傷害他人呢?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

真係好憎呢班人,唔救你又唔係,救你,你就累人

珍珠宮

BK Milk勳章 畀面勳章

引用:希望你地班玩命既唔好去滑浪呀!

原帖由 哈哈媽咪 於 13-09-21 發表
希望你地班玩命既唔好去滑浪呀!
Agreed!

大宅

agree

公爵府

畀面勳章

冇錯,希望d人對自己負責任,如果佢地有咩事,人地警察消防都要出動,佢地家人亦會好傷心,麻煩果班人要有分寸

子爵府

等同自殺

珍珠宮

回覆:哈哈媽咪 的帖子

睇ga都唔好

寶石宮

子爵府

畀面勳章

有事唔應該救佢地

伯爵府

引用:回覆+哈哈媽咪+的帖子咪係囉!難為要救你果

原帖由 Minor 於 13-09-21 發表
回覆 哈哈媽咪 的帖子

咪係囉!難為要救你果D人…

珍珠宮

絕對係!! 最憎呢D人!!

自己要為自己生命負責, 到時有咩事唔好話人點解唔救你先好!!

首頁

尾頁

跳至