心聲留言

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Re: 《艾甩芙》

禾可能長胃然...針日又發蕉又有d肚呵...禾實唔到野, 一野言就肚痛 :-( :-(
hola 寫道:
佢病呀,唔來呀 :cry: :cry: :cry: [quote]
魚生 寫道:
呀甩褲,巾晚打賓佬!
[/quote]

侯爵府

突然又茅哂賢

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

因為我又要做野啦 :-( :-( :-(
elf 寫道:
突然又茅哂賢

侯爵府

同一時間個個都處哂助野
小路 寫道:
因為我又要做野啦 :-( :-( :-( [quote]
elf 寫道:
突然又茅哂賢
[/quote]

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

侯爵府

唔是禾唔爽實, 是禾一實言就肚痛.....痛又唔是去廁所果d痛... :-( :-(
魚生 寫道:
呀甩褲,你搵日唔病好唔好?! 又唔實得野,真係好,又瘦幾磅,典解又唔見禾實唔落野?

侯爵府

阿魚,

你是唔是爽買樓呀???

琥珀宮

應該係啦,我地冇夾埋架!
elf 寫道:
同一時間個個都處哂助野 [quote]
小路 寫道:

子爵府

嘩!!!唔認真d睇^^真是唔朱是符老c你開新topic呀!!!朱人你好^^浪太路c呀!!!!
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

琥珀宮

敝在你病時都爽實野呢
魚生 寫道:
呀甩褲,你搵日唔病好唔好?! 又唔實得野,真係好,又瘦幾磅,典解又唔見禾實唔落野?

侯爵府

仲有7個字放工...跟字睇e生, 又唔見2百 :-( :-(
小路 寫道:
應該係啦,我地冇夾埋架![quote]
elf 寫道:
同一時間個個都處哂助野 [quote]
小路 寫道:

[/quote]

侯爵府

美勞, 你咁耐唔雷, 械咪當禾呢個子人透明?
meialo 寫道:
嘩!!!唔認真d睇^^真是唔朱是符老c你開新topic呀!!!朱人你好^^浪太路c呀!!!!

侯爵府

小路 寫道:
敝在你病時都爽實野呢[quote]
魚生 寫道:
[/quote]

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

侯爵府

芙佬尋晚問禾巧唔巧買樓...但是以禾僅有既豬料, 佢唔灰供得起囉...但拱到尾...又茅奶油成世租屋住架
魚生 寫道:
械呀械呀! :-x [quote]
elf 寫道:
阿魚,

你是唔是爽買樓呀???
[/quote]

子爵府

:-( 子人唔好嬲住^^禾尼期周身唔得閒麻^^C6婆婆唔朱服^^成日要走去做亞四麻^^遲D啦^^禾會秋番多D時間上雷架喇!!!
elf 寫道:
美勞, 你咁耐唔雷, 械咪當禾呢個子人透明? [quote]
meialo 寫道:
[/quote]
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

侯爵府

你唔械樹, 成日都茅人bon禾看舖, 攪到成日陳底
meialo 寫道:
:-( 子人唔好嬲住^^禾尼期周身唔得閒麻^^C6婆婆唔朱服^^成日要走去做亞四麻^^遲D啦^^禾會秋番多D時間上雷架喇!!!

侯爵府

仲有10分鐘閃人

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

首頁

尾頁

跳至