自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

Re: 估唔到連 BK 都開始膠化...

子爵府

大肚婆小姐 寫道:
有 d 得啖笑果 d 就無傷大雅囉..我覺得
例如有個 post 話咩熊貓係人扮的
睇返 d reply 真係幾搞野
不過最近真係太多了
意太淫呀

係囉係囉!!!!!

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章

我初入黎時就真係幾和平,d人好友善, 好多媽咪幫忙解決問題, 宜家好似有d變質, 每隔兩個月就有人會嘈交, 仲要係唔知為咩嘈先得意

男爵府

好媽媽勳章

sorry ....重複左.

禁止訪問

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

倪正膠仁 寫道:
[quote]
大肚婆小姐 寫道:
有 d 得啖笑果 d 就無傷大雅囉..我覺得
例如有個 post 話咩熊貓係人扮的
睇返 d reply 真係幾搞野
不過最近真係太多了
意太淫呀
不好意思,你說的是不是我呢?我已修改了,但你可不可以批準我,每天出3次topic呢?[/quote]

洋房

為何要問準? 我又不是你娘親
其實你 d post 都幾好笑呀有 d
咁都比你諗到

倪正膠仁 寫道:
不好意思,你說的是不是我呢?我已修改了,但你可不可以批準我,每天出3次topic呢?[/quote]

洋房

我都只係係第二個 forum 睇返來的
膠 = 硬膠 = on 膠膠
而膠又分真心膠同假膠
真心無得好講
假膠 (某部份) 就惹人討厭囉

唔知有無解釋錯呢?

haileymama 寫道:
?-( ?-( Sorry,咩叫「膠化」

禁止訪問

伯爵府

恍然大悟 ~~> 膠 = 硬膠 = on 膠膠 ~~> 膠化

又識多樣野了.

大肚婆小姐 寫道:
我都只係係第二個 forum 睇返來的
膠 = 硬膠 = on 膠膠
而膠又分真心膠同假膠
真心無得好講
假膠 (某部份) 就惹人討厭囉

唔知有無解釋錯呢?

[quote]
haileymama 寫道:
?-( ?-( Sorry,咩叫「膠化」
[/quote]

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至