自由講場

跳至

首頁
12345...11

尾頁

大宅

畀面勳章

Re: ******你地細個,個陣最鐘意邊套卡通片******

小甜甜同埋飄零燕

子爵府

Re: ******你地細個,個陣最鐘意邊套卡通片******

ME 2 真係好想睇番
重有小忌簾呀

烏租租 寫道:
小甜甜同埋飄零燕

洋房

tobykin2006 寫道:
ME 2 真係好想睇番
重有小忌簾呀

[quote]
烏租租 寫道:
小甜甜同埋飄零燕
[/quote]

係呀,勁好睇
[img align=left]http://www.bjcg.com/i/e/2006/05/04/083809918.gif[/img]

子爵府

Sailor Moon :mrgreen:

好掛住我家的龜龜,感謝Martin媽咪收養,希望牠們可以開開心心生活。永遠懷念「咬人」、「明仔」、「細龜」及「BB」! 21-6-06

Hi!我叫,是一隻不懂捉老鼠,而且會和老鼠一同偷食物吃的大花貓,但我絕對不是白老鼠!

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我鍾意睇果齣, 唔記得左個名啦; 首主題曲係咁唱:

人類聰明又會起屋建長城 人類聰明又會升空探火星 人最聰明人力比天更重勝 高高智慧萬物靈 改進憑本領

有個好似智慧老人的人物, 帶幾個小朋友, 好似穿梭時空咁去唔同年代, 唔同國家, 去看些歷史事件呀, 大發明呀咁

有無人記得啊?
THE CORDS ARE NEVER REALLY CUT.

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

最鐘意係小甜甜。印象中都鐘意睇小露寶同Q太郎。

真係睇你地鐘意果D卡通片就大約估到你地幾大。

大宅

小忌廉同飄零燕無記收費電視有得睇
我依家日日同個仔爭電視睇

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我都仲記得“能夠見到她﹐可以日日見到佢面﹐如何大風雪也不怕。”

跳飛機 ===>>> sunny 哥哥
臭八婆 寫道:
星仔走天涯-街頭賣藝有隻狗叫將軍同隻馬騮仔
萬里尋親記-阿根廷布宜諾斯艾利斯
跳飛機

大宅

唔記得名~不過首歌係顧家輝作架
dj.hkhk 寫道:
我鍾意睇果齣, 唔記得左個名啦; 首主題曲係咁唱:

人類聰明又會起屋建長城 人類聰明又會升空探火星 人最聰明人力比天更重勝 高高智慧萬物靈 改進憑本領

有個好似智慧老人的人物, 帶幾個小朋友, 好似穿梭時空咁去唔同年代, 唔同國家, 去看些歷史事件呀, 大發明呀咁

有無人記得啊?

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

小忌簾,外星小雪兒(唔係好記得叫乜名..係講外星人同個女仔係朋友..d外星人得手掌咁大..好可愛架)

重有以前都好鍾意睇乜魔動王..有機械人果d....

男爵府

我係睇<魔動王>o既前身, <魔神英雄傳>架, 哈哈.

飛雲, 美子~~ 想起都好似變番小學生,

仲有 <甜甜小公主>, 有沒有人鍾意睇呢? (<皆大歡喜>個廖碧兒真係好似甜甜小公主)

月希 寫道:
小忌簾,外星小雪兒(唔係好記得叫乜名..係講外星人同個女仔係朋友..d外星人得手掌咁大..好可愛架)

重有以前都好鍾意睇乜魔動王..有機械人果d....
THE CORDS ARE NEVER REALLY CUT.

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

我都有睇丫..魔神英雄傳...但係我最記得既魔動王

重有..岩岩諗起...我勁鍾意超時空要塞

子爵府

多啦A夢,美少女戰士,龍珠~

禁止訪問

男爵府

有我陪你....
臭八婆 寫道:

唉!又比人知我地老餅 :-( :-(

男爵府

仲有, 有年奧運(好似是洛杉磯果個), tvb有個過場, 即係播廣告之間, 播1-2分鐘的卡通,
有d動物參加d無厘頭奧運項目的, (例如生蛋鬥生得遠-->點知贏左果隻雞隻蛋爛左, 就:-( :-( ) , 有條蛇做司儀的,

它的口頭禪:"蛇蛇, 為你現場報導"

唔知呢個又有無人記得呢? :mrgreen:

洋房

長腿叔叔

子爵府

小小動物奧運會 :mrgreen:

隻歌係:
你我不分界限
決意高峰要攀
各國分享競技
友愛心中永記

大象,螞蟻,一齊起步走
海豚,海馬,一齊游游游
莫問強弱,只要奮鬥

自由體操,最叻係馬騮
跳高跳遠,最尾大水牛
友誼係一,比賽係二

熊人推鉛球,跌得太過近
小豬擲鐵餅,緊張到想暈
莫問得失,參與最要緊

我有無估錯?

dj.hkhk 寫道:
仲有, 有年奧運(好似是洛杉磯果個), tvb有個過場, 即係播廣告之間, 播1-2分鐘的卡通

有d動物參加d無厘頭奧運項目的, (例如生蛋鬥生得遠-->點知贏左果隻雞隻蛋爛左, 就:-( :-( ) , 有條蛇做司儀的,

好掛住我家的龜龜,感謝Martin媽咪收養,希望牠們可以開開心心生活。永遠懷念「咬人」、「明仔」、「細龜」及「BB」! 21-6-06

Hi!我叫,是一隻不懂捉老鼠,而且會和老鼠一同偷食物吃的大花貓,但我絕對不是白老鼠!

男爵府

好野好野, 有人知我講咩啦~~
我同老公R爆頭, 成日講起, 好耐好耐都想唔起齣野叫咩名,
你好犀利呀~

beverly@mimi 寫道:
小小動物奧運會 :mrgreen:

隻歌係:
你我不分界限
決意高峰要攀
各國分享競技
友愛心中永記

大象,螞蟻,一齊起步走
海豚,海馬,一齊游游游
莫問強弱,只要奮鬥

自由體操,最叻係馬騮
跳高跳遠,最尾大水牛
友誼係一,比賽係二

熊人推鉛球,跌得太過近
小豬擲鐵餅,緊張到想暈
莫問得失,參與最要緊

我有無估錯?

[quote]
dj.hkhk 寫道:
仲有, 有年奧運(好似是洛杉磯果個), tvb有個過場, 即係播廣告之間, 播1-2分鐘的卡通

[/quote]

首頁
12345...11

尾頁

跳至