跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 8月mami加油站之part 9~ >_<

fion-mama,
一帶佢就唔制la,都係咁洋蔥頭,好以癲佬咁
我曾經諗過夾住d頭髮

fion-mama 寫道:
見咁靜,又係我出黎撐場嘅時候喇

stellawf:
你有無幫個仔帶紗巾帽呀,個頭髮服d未呀?

子爵府

我今日同工人係wanchai搞掂d野之後, 自己去左行街街, 原來d出口店係冇mug 1 歲甲衣gar喎

子爵府

stella,
sherman識得自己"meet"左去tim呀, 除非落行好cold啦, 佢就唔搞啦...

男爵府

SmallSmall,
sherman咁叻仔

wanchai咁多間都無咩 你有無去福x門嗰邊呀,仲有街市呢

男爵府

剛剛同曳豬決鬥完, 終於訓左, 個衰仔玩死呀媽, 在沖完涼著衫時(手忙腳亂終於著好一件和尚袍), 佢同我vee,vee喎(好彩係姐姐床, 整濕左件千辛萬苦著的衫又執又洗一論(間尿墊都無謂等姐姐返先洗啦), 跟住又嘈要奶啦喎, 食食吓又疴屎啦喎, 跟住換片時發現件衫有屎......咁, 又要換衫喎, 件工人褲仔冇左ro....(返正開始細, 唔洗啦).

複式洋房

係咪要開新Part?

大宅

你同曳豬戰況好激烈喎!

cola_la 寫道:
剛剛同曳豬決鬥完, 終於訓左, 個衰仔玩死呀媽, 在沖完涼著衫時(手忙腳亂終於著好一件和尚袍), 佢同我vee,vee喎(好彩係姐姐床, 整濕左件千辛萬苦著的衫又執又洗一論(間尿墊都無謂等姐姐返先洗啦), 跟住又嘈要奶啦喎, 食食吓又疴屎啦喎, 跟住換片時發現件衫有屎......咁, 又要換衫喎, 件工人褲仔冇左ro....(返正開始細, 唔洗啦).

男爵府

cola_la,
呢位mami睇嚟好踢腳喎 姐姐唔係到咩

大宅

SmallSmall,

唔係呀~係pampers sponsor我地一0的gift呀~
但係要自己去倉拎~所以咪要搵有車既mami幫幫手囉~

SmallSmall 寫道:
kathy,
mug個party要買gift for exchange gar 咩

男爵府

開咗la~8月mami加油站 part 10

大宅

我都未呀, 我等暖 d 會到琳琳一歲前會試下

chrisitne 寫道:
cola_la:

叻叻呀, 我依架都未同過珈珈沖涼。

男爵府

呢到over 2000 la,去part 10傾吖

男爵府

冇錯, 我踢左佢出街(放暇), 我都係嗰句, 自己個囝要自己湊到, 就算有朝一日冇左佢都唔會死係我的格言, 所以閒要訓練,訓練.

大宅

ctbaby

我見你話個賤客衰oY嘛

ctbaby 寫道:
Y_ma,
點解以為我返工?我唔做得野架...

[quote]
Y_ma 寫道:
蚊芝媽,乜你返緊工架喇
[/quote]
3.315kg

大宅

s_s & happydino,

Hehe...我地d沙田c9 lum住短聚下,你們有興趣嗎?

s_s 寫道:
[quote]

啊~~~ 你地兩個c9又私下去街街, 又唔invite我.......
好衰耶~~

首頁

尾頁

跳至