跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 點解冇人同我talk既pat6

Cathy2002 寫道:
攞剩一D,留番俾佢自己洗..

大宅

PM

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

macaogirl...咪係囉...11點幾就快就可以放工囉...我由今朝9點幾閒到依家..等去接駿駿放學..坐左好耐..都只係11點...重有成個鐘先接得駿駿

cathy...咁佢唔夠洗點算丫??我見好似好多媽咪都係拎晒老公成份糧..再每星期比錢老公用...好似好好咁...財政大權係手 :lol:

大宅

其實都預多俾佢架... 剩左係A/C,咪下個月再攞番,佢通常都洗唔曬...

珊瑚宮

其實都預多俾佢架... 剩左係A/C,咪下個月再攞番,佢通常都洗唔曬...

好老公丫 我老公好大洗架...
佢從來唔會有洗唔晒依回事.....

男爵府

月希
你咪幫屋企人攬緊公司咩?唔怕啦就快可以接駿駿囉!

cathy
睇埋覆埋 :mrgreen:

珊瑚宮

macaogirl...搞完啦...但係我地依家比四叔拖住晒d時間..之前佢話由佢整個網站架...結果..等左4個月..都係nothing..之前又催我老公開公司喎..好啦...依 家白交左5個月租啦...今個月先有少少野比我地睇..重要係比左freelace做..又洗多我地一筆錢 :-( 依家連我老公都發火..要佢新年前一定要比到貨我地...

好慘...依家 日日好似燒錢咁...比四叔害死我地 :-( :-(

大宅

月希 寫道:
[quote]

好老公丫 我老公好大洗架...
佢從來唔會有洗唔晒依回事.....[/quote]

月希,
我覺得男人點都要有個錢係身,唔係"姑姑韓韓"咁,好核突.

你老公開公司,要出去應酬,就自然要洗多D啦

男爵府

咁真係幾煩.......我最怕d人做野用拖字決.......尤其是係男人,仲有而家你o地租左地方唔開鋪.........日日都係度浪費金錢架!
明知自己能力有限就咪爭住做啦!連累到人就唔好啦!希望你o地過年前會開到鋪啦!

大宅

MACAOGIRL,

睇左PM未呀?

珊瑚宮

cathy...但係我見好多搵唔少錢既男人都勁"姑寒"...明明銀包好多錢都唔願找數...反而有d搵得唔多岩岩夠既人重爽快...所以根本唔關錢多錢少事..係人格問題...

macaogirl...咪係囉..果時又拍晒心口話好易做..比佢做...結果拖下一個月拖下一個月..我老公想鬧佢好耐..但係一場兄弟又唔想因為咁而不和..不過近日佢交d貨出黎比我地睇時..真係好唔掂...結果我老公都係剷左佢一鑊..比埋deadline佢...做得唔好就回水....我地搵過第二d人做(因為本身都有其他人識做架)....

大宅

我就最唔鐘意D男人"姑寒"同"婆媽"...怪怪咁

男爵府

MACAOGIRL,

睇左PM未呀?

睇左啦!一個字勁!覆埋lo

珊瑚宮

cathy....重有小氣..斤斤計較..男人之家小氣到死..真係好攞命....

早1,2代好似冇咁多依d小男人架..但係依家就好似周街都係咁

男爵府

月希
有時同d親戚朋友攪生意真係勞氣死架!又傷感情喎!你o地咁耐都唔叫佢賠錢已經好好啦!

男爵府

我放工啦!去街市買d魚先,小朋友食多d魚魚好呀
88啦

大宅

macaogirl ,

睇PM

咁去邊到食,你話啦,我無所謂...

珊瑚宮

macaogirl 寫道:
月希
有時同d親戚朋友攪生意真係勞氣死架!又傷感情喎!你o地咁耐都唔叫佢賠錢已經好好啦!

你估我唔想咩..我想架..但係老公話算喎....當睇清楚自己細佬...

大宅

我放工啦!去街市買d魚先,小朋友食多d魚魚好呀
88啦

你真係好,2007年我都仲未去過街市

大宅

月希 寫道:
[quote]
月希

你估我唔想咩..我想架..但係老公話算喎....當睇清楚自己細佬...[/quote]

唉...總之講錢就失感情 :-( :-( :-(

首頁

尾頁

跳至