論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

幫工人出電話卡

我上星期比張電話卡個工人用, 雖則月費只係$45. 但係佢多謝都無講, 重問我有幾多分鐘! 真係想即刻收番, 但係又好似唔知點咁.
:lalala: :lalala: :lalala:

複式洋房

Re: 幫工人出電話卡

點解要出電話卡俾佢?小心好似潑出去

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 陪月勳章

我都無出電話比個工人,因我個仔有手提電話,有咩事我都可以搵到佢,更何況我唔比佢同我個女去街,除左買餸,我一定搵到佢,佢多數都係屋企,佢都有講過到時有錢會自已出電話,會比個no我,我同佢講:你開工唔可以講電話,除非放假,否則沒收

複式洋房

係呀, 但係有時佢同我個仔去學溜冰時, 唔知會唔會有意外喎!

該用戶已被刪除

大宅

咁樣,我個現成工人星期六黎,咁,比唔比佢用我屋企地址出電話,抑或直情唔可以出電話呢?
佢黎看住我亞媽,亞媽有點老人痴呆,我媽有手機,但唔用唔開唔聽唔打的.
請指教,謝謝!
成長的代價,就是家人一個一個地離我而去嗎? 長大,正是越來越多的痛苦與孤寂. 他們的離開叫我心痛... 我永遠記得,他們給我的就是一生中最好的東西。

複式洋房

咁又唔係全部工人都係打過千蚊既, 真係唔駛做野淨打電話咩! 我就情願佢用佢自己手提打好過偷用屋企電話啦!

首頁

尾頁

跳至