自由講場

跳至

首頁
34567...9

尾頁

翡翠宮

引用:Quote:Smallraindrop+發表於+13-10-3+00:52

原帖由 gossipgirly 於 13-10-03 發表
真係幾回味
今朝發完又再嘗試訓番睇下可唔可以發多一次
發完第2次起身就即上FACEBOOK睇下果個人D野:igiveu ...
我都發過幾次lee d夢!不過醒慢慢開始好濛糊,想回味也難

伯爵府

回覆:發夢同第2個男人上床 會唔會講俾C6知?

No!

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

未試過,不過應該唔會講

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我間唔中都發下同馬國明

公爵府

最關心BB問題熱投勳章 陪月勳章 畀面勳章

gossipgirly 發表於 13-10-3 00:48
個夢好真實
對象係一個以前一直都有好感既人
同C6感情好好 性生活都好好
梗係唔講啦...

子爵府

你就好喇!春夢可遇不可求!
我們的房子愈來愈大  但家庭成員愈來愈少     
生活愈來愈方便  時間卻愈來愈少
更多的學位   但常識更貧乏     更多的知識 判斷力更少
愈多的專家   但愈多的問題     愈多的藥 但健康愈差
我們登陸月球又回到地球  卻難跟鄰居打個招呼
我們的科技愈來愈發達  但溝通卻愈來愈少    我們變得太重視量  而忽略了質    深厚的利益但淺薄的人際關係

公爵府

最關心BB問題熱投勳章 陪月勳章 畀面勳章

kyobi 發表於 13-10-3 01:55
其實男人骨子裏仲小器, 記仇過女人

不能同意更多!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唔講啦

侯爵府

引用:個夢好真實對象係一個以前一直都有好感既人

個夢好真實
梗係唔講,倒轉係佢夢到你唔like女仔,你會唔會唔鐘意???! 再者男人小氣好多……點講話唔介意都唔好信……

男爵府

你老公發夢同第二個上床會唔會話你知?

男爵府

回覆:發夢同第2個男人上床 會唔會講俾C6知

我本身瞓得唔係幾好,所以好少發夢,但我老公就成曰發夢,咩春夢綺夢成日有、重每次都要同我分享

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

個夢好真實
講黎把鬼,成日發咁多春夢咪有排講

你若盛開, 蝴蝶便來!

男爵府

水晶宮

我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

男爵府

個夢好真實
冇講啦,發夢

男爵府

講黎做咩丫, 快手再訓返繼續發啦!!

禁止訪問

回覆:發夢同第2個男人上床 會唔會講俾C6知

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

會講,覺得幾好笑。仲有甜cc感覺。哈哈,不過只限一日,第二日都無感覺。。

伯爵府

我前晩發夢同C6咩咩,講比佢聴佢好開心

大宅

回覆 gossipgirly 的帖子

No la.... Your C6 will be upset.. It is not necessary to let him know as it was a dream only....

首頁
34567...9

尾頁

跳至