跳至

首頁

尾頁

複式洋房

1.28 感想

咁多位參加左1.28既媽咪...
你地有咩感想呀?
有冇咩特別事發生呢?
榆榆玩得好開心呀...
仲naughty到搶其他 bb既玩具tim..

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 1.28 感想

我就係坐你對面既揚揚媽啦,你個女都好斯文吖,今日著左條裙好'令'呀,又幫佢紮瓣,好可愛!
我地都覺得好開心呀!
[url=]

複式洋房

揚揚媽
榆榆一時好癲一時好靜架...
^^
你去唔去1歲生日會呀?

大宅

我都覺得好開心呀...
個氣氛都幾好...不過燈光就真係喑左d...*

所以子翹係咁樓計..
我地就係比爸爸抱住出去拉票..係咁喊個bb呀..
你地知吾知我係邊個呢..?

square希望下次meeting可以見到你,你囡囡快d好番^^"

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

rainbowsuetyi 寫道:
揚揚媽
榆榆一時好癲一時好靜架...
^^
你去唔去1歲生日會呀?

子翹媽:
我冇報名呀,不過經過琴日之後,而家好想報名啦,睇吓可唔以斟到我玩先!你會去呀?
[url=]

子爵府

真係唔好意思啦, 尋日個場係細左D, 燈光又暗,不過希望你地尋日玩得開心啦...

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

感想就係.........好開心, 好開心, 好開心..

大宅

我阿仔開心到爆呀, 有朝笑到晚, 都唔使瞓呀, 只是攞獎先瞓一陣咋..

禁止訪問

侯爵府

聽到咁多人話噚日玩到好開心....就好lu~因為今次攪哩個gathering ... 同hotel 嗰邊傾咗好耐... 未比deposit 前就咩都ok..到未咗deposit 就話哩樣冇講過, 嗰樣冇講過... 又話叫我地轉去宴會部... 宴會部個場係好好多, 但食物就差好遠... 之後, 到我地攪d 活動... 一個又一個咁攪唔成... 真係有啲失望ka~ 但而家見大家噚日玩得咁開心... 就真係好la~~ 不過個場細&燈光暗就真係sorry ar~~

大宅

SQUARE, 都唔關妳事, 係呢間酒店既問題, 唔駛 say sorry ar!!!

尋日酒店啲人仲想叫我地幫佢買年糕呢.....heheee 但好似無人理佢地囉!!!

男爵府

我諗大家都係搵個機會聚一聚, 唔會介意其他嘢嘅

不過我見你哋好多人本身都好似好熟, 自己就...所以我已經決定咗 : 以後要出多嚟!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

okee 寫道:
我諗大家都係搵個機會聚一聚, 唔會介意其他嘢嘅

不過我見你哋好多人本身都好似好熟, 自己就...所以我已經決定咗 : 以後要出多嚟!

子爵府

畀面勳章

最開心就係抽獎中左....而獎品係一隻蕉....
平日我同我老公都冇咩抽獎運架, 所以真係好突然呀....
瑩瑩全日就拎住隻蕉係咁咬tim.... = ="

子爵府

珊瑚宮

winmi 寫道:
最開心就係抽獎中左....而獎品係一隻蕉....
平日我同我老公都冇咩抽獎運架, 所以真係好突然呀....
瑩瑩全日就拎住隻蕉係咁咬tim.... = ="

複式洋房

of course

大宅

好開心呀..., 我女第一次join, 希望以後要出多嚟!

禁止訪問

男爵府

我都係咁話
仲未send相比你添... :mrgreen: 一陣send先得...
HeiHei:D 寫道:
of course
hello, 我叫澄澄yubi, 2009年5月29日出世 ^__^

首頁

尾頁

跳至