跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 8月mami加油站之part 11~ >_<

stella,

咁你快d手啦

stellawf 寫道:
layon,
就開新part喎

[quote]
layon 寫道:
各位,我頂唔住喇,周公急call,886
[/quote]

大宅

Yon
咁你真係要小心d講野啦 不過, 你99都幾識同yuki扮靚靚喎
[quote]
yon 寫道:
話時話, 我開始懷疑99有上BK~ 因為今晚去99度, 見到yuki札孖辮呀~

大宅

趁未夠post, 比我訴下苦先 話說今日鬼c咁熱, 但我返到屋企竟然見99幫熙熙著件樽領衫 真係比佢激c, 早排凍+熙熙病我叫佢著, 佢就唔so我, 今日咁既天氣, 佢就無端端同佢著, 係咪想熱c佢呀, 真係救命

男爵府

ckkjoe13,
點會咁架掉轉天氣著衫

子爵府

我出第2000個post !

大宅

ricebb, 果日考得okay la,比我想像中易考, 希望做到政府工la!!!

yon, yuki真係好得意, 今日真係好熱ar, 所以你99幫yuki札孖辮AR!
係呢, 你知唔知點解我公司部電腦有時去完bk個ie 係O甘自動出NEW WINDOW,出到百幾個好恐怖, 我要夾硬息機AR!!!

子爵府

已經開左新part啦

大宅

stella
我無工人架, 日頭得99一個湊佢, 可能99黎幾日唔舒服, 用自己的感覺黎同佢著衫卦 不過, 我最激氣真係成日都我唱反調, 我當佢今日以為凍啦, 但佢識得同佢著條無包腳的褲仔. 仲有, 之前凍到十幾度 + 熙熙咳, 佢又識間唔中開下暖爐, 但我叫極佢著件樽領衫, 佢都唔會著.

男爵府

原來係咁,老人家係咁架la,唔好勞氣la~

[size=large]各位過新part傾

子爵府

睇sherman表情應該係話俾人知 :
"呢個係我條女...快d 叫阿嫂啦"

SmallSmall 寫道:
哈哈...一上黎就睇到張相, 好得意呀...thanks! 仲有呀, 我諗sherman唔係咁講, 佢應該係話"呢個係我條女"

[quote]
whitebunny 寫道:
Sherman說:呢個係我條"靚"!

smallsmall, please pm me your e-mail address, thanks!

check pm, please [/quote]

大宅

蚊芝越嚟越可愛!點解宇豬仔唔係女,無得同佢扮靚靚。
ctbaby 寫道:
尋晚臨時整的,笑死我∼∼∼成個鄉下婆頭仔.

首頁

尾頁

跳至