跳至

首頁
45678...9

尾頁

男爵府

Re: 黎啦黎啦,八月羊仔媽咪聚聚喇!!!

all,

屋企部電腦
鎮浩小天地 As at 2004-04-26 梁鎮浩 - Iain LEUNG , 伊利沙伯醫院出世 2003-08-08 - 9 lb 7oz 2004-08-08 - 22 lb 2005-08-08 - 25 lb 13 oz

男爵府

Venus,

我之前 contact 過 Ashlyn 媽咪,佢話呢排佢好忙唔得閑上 BK!!!不過最緊要係個場會唔會比人 book左,因為佢知道攪唔到食物之後,佢無去 confirmed 個場呀!!!等我呢兩日再 call 下佢喇!!!

鎮浩小天地 As at 2004-04-26 梁鎮浩 - Iain LEUNG , 伊利沙伯醫院出世 2003-08-08 - 9 lb 7oz 2004-08-08 - 22 lb 2005-08-08 - 25 lb 13 oz

大宅

各位,

新年快樂!終於有機會問老公, 他話星期日可以出現, 但好像已經 cancel 了???

如果場地/食物有問題, 可不可以選擇去某公園小聚, 我想如果天氣好, 小朋友出戶外走走跑跑都好, 當然要人小的公園很難想, 我只想出 PC club 的大早地.

別墅

Dear all,

恭喜發財,祝大家心想事成.萬事如意

別墅

Since I haven't confirmed the clubhouse booking before chinese new year, so they have released to someone else. Sorry for that.
Isis_Iain 寫道:
Venus,

我之前 contact 過 Ashlyn 媽咪,佢話呢排佢好忙唔得閑上 BK!!!不過最緊要係個場會唔會比人 book左,因為佢知道攪唔到食物之後,佢無去 confirmed 個場呀!!!等我呢兩日再 call 下佢喇!!!

別墅

Mcdull,

This is a good idea. I really really want to meet the twins boy and the baby girl. Call you for next gathering.
mcdull2003 寫道:
各位,

新年快樂!終於有機會問老公, 他話星期日可以出現, 但好像已經 cancel 了???

如果場地/食物有問題, 可不可以選擇去某公園小聚, 我想如果天氣好, 小朋友出戶外走走跑跑都好, 當然要人小的公園很難想, 我只想出 PC club 的大早地.

別墅

Venus and Isis_Iain,

Since I was extremely busy before Chinese New Year, so I cannot returned your call and checked the food.

子爵府

AshlynMom 寫道:
Venus and Isis_Iain,

Since I was extremely busy before Chinese New Year, so I cannot returned your call and checked the food.

OK! 我知道了, 咁或者等復活節假期先再約啦! 因為突然都諗唔到有咩地方可book.

大宅

Dear all,
恭喜發財,祝各位媽咪青春常駐,心想事成,小朋友精靈活潑,快高長大!
好可惜今個新年個聚會搞唔成,不過唔緊要啦,留返下次再玩過囉!

男爵府

stella,

Pls check PM !!!!

男爵府

all,

過年大家都忙!!!妳地忙完未呀???得閑上黎傾下近況丫!!!

男爵府

all,

講樣好笑野比大家聽,今日收工返黎 hb 話比我知,Iain 今日

大宅

Hello 各位靚媽咪~~

好耐無入黎,近況好嗎? :-P
媽媽的小寶貝 :-D :-D :-D

子爵府

jojolam888 寫道:
Hello 各位靚媽咪~~

好耐無入黎,近況好嗎? :-P

Hi!
我剛搬屋, 所以都好耐無上來.

男爵府

Hi ,

jojo 好耐無見喇,妳好嗎 近排 Isis 考試我忙住同佢溫習,再加上工人回菲律賓一個月,我又調環頭........!!!!總之就係忙.........忙......忙喇!!!

子爵府

Hi ,

jojo 好耐無見喇,妳好嗎 近排 Isis 考試我忙住同佢溫習,再加上工人回菲律賓一個月,我又調環頭........!!!!總之就係忙.........忙......忙喇!!!

咁真係好忙喎! 工人放到幾多號呀?

男爵府

Venus,

工人放到下個月 17 日返!!!我做左日半全職媽媽覺得都 OK 喎!!!可能因為 Isis & Iain 已經唔係咁細,唔駛咁擔心食同清潔

子爵府

[quote]
Venus,

工人放到下個月 17 日返!!!我做左日半全職媽媽覺得都 OK 喎!!!可能因為 Isis & Iain 已經唔係咁細,唔駛咁擔心食同清潔

男爵府

Venus,

係呀 Isis & Iain 兩個都係返全日架,所以如果佢地返番正常時間,我就會更舒服!! 其實 Isis 而家都未可以照顧 Iain 架,佢都係大 BB 一個咋!!明仔 Daddy 要返大陸做野咁咪唔可以成日陪妳囉!!!咁如果妳有 D 乜野要幫手就記住開聲喎,唔好客氣呀!!!

子爵府

Venus,

係呀 Isis & Iain 兩個都係返全日架,所以如果佢地返番正常時間,我就會更舒服!! 其實 Isis 而家都未可以照顧 Iain 架,佢都係大 BB 一個咋!!明仔 Daddy 要返大陸做野咁咪唔可以成日陪妳囉!!!咁如果妳有 D 乜野要幫手就記住開聲喎,唔好客氣呀!!!

多謝你先, 到坐月時我諗我會多上來傾計, 希望到時大家都會上來多d交流啦!
人地多數話女仔早熟, 好細個已經會照顧人嘛! 不過兩個返全日都好好多, 你係咪放假直至工人返來??

首頁
45678...9

尾頁

跳至