自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

有無人買左『wii』?

男爵府

2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 有無人買左『wii』?

我响沙田買,日本版是HK$2380,美國版要三千幾。有同事响日本買around HK$2000.

版主

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我同事響日本買 $1700 有找呀!!!

水晶宮

畀面勳章

『wii』?
食唔食得架?! ?-( ?-( ?-(

魚生 寫道:
幾多錢呀?我好想買呀! :-( :-(

侯爵府

香港水貨好似要3XXX呀
魚生 寫道:

大宅

my brother in law bought one in Golden Centre yesterday, around $3,5XX including 3 games.

水晶宮

畀面勳章

咁既價錢應該幾好食添喎~
hola 寫道:
香港水貨好似要3XXX呀 [quote]
魚生 寫道:
[/quote]

大宅

下,乜係香港買要咁貴既咩,好彩托朋友係日本買o者,
魚生買呀好好玩架。

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

好好玩,

民房

@ 沙田好運
日版主機: 1890
直插牛牛: 150
Wii sport: 250 (好似…)
First Wii + 菇菇: 530
cooking mama: 330

今日在黃金買:
主機及變壓器: $1880
遊戲軟件「はじめてのwii」 : $120

共港幣兩千元正。

188 賣

Wii主機 + 直插牛 + 一對手制 + Wii Sports = $2300
另外 一對手制 + First Wii = $550
一共 $2850

$250 色差缐 + Cooking Mama 似乎勉強啲...

不過呢兩日好似見 Wii 主機價格平咗幾十蚊,不過都唔知做唔做到呢個價...

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

侯爵府

先斬後奏
魚生 寫道:
我男友唔俾我買呀! :-( :-(

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我都好想要一部呀, 但好貴. 都係等佢回落先 :-( :-( :-(

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

伯爵府

我表姐夫都話好玩呀!搞到我唔知買呢部定nds好 :lol:

禁止訪問

該用戶已被刪除

大宅

好媽媽勳章

逗左d新年錢都想買番部.

伯爵府

牛年勳章

[quote]
ta_ta-and-ti_ti 寫道:
@ 沙田好運
日版主機: 1890
直插牛牛: 150
Wii sport: 250 (好似…)
First Wii + 菇菇: 530
cooking mama: 330

今日在黃金買:
主機及變壓器: $1880
遊戲軟件「ゾェバサソwii」 : $120

共港幣兩千元正。

188 賣

Wii主機 + 直插牛 + 一對手制 + Wii Sports = $2300
另外 一對手制 + First Wii = $550
一共 $2850

$250 色差缐 + Cooking Mama 似乎勉強

首頁

尾頁

跳至