影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

大宅

雪映移城

由第一集開始睇, 所有野都真係好靚, 望見一大片既樹冰, 好得意. 好想試下係咁凍既環境下浸溫泉.

男爵府

Re: 雪映移城

我都想在外面落緊雪時浸溫泉
都睇樹冰 , 雪中蘋果 .......

呢個是否新旅行點 ??
會否平過北海道 ??
快樂取決你主觀的心  不在決定於客觀的事

翡翠宮

我試過啦, 雖則好凍, 但感覺好特別架 ......

HPChingchingma 寫道:

男爵府

我都試過呀! 係韓國.感覺一樣咁得意,真係好開心.
不過凍到cc下,第二日頂唔順病埋, 好彩係最後一日返港.

楊桃 寫道:

我試過啦, 雖則好凍, 但感覺好特別架 ......

[quote]
HPChingchingma 寫道:
[/quote]

子爵府

睇完最近果2集,真係好想好想再去日本!
不過果個女主持係乜水呀?

複式洋房

個女主持以前唱歌+, 叫黃翠玲, 不過果個裕美係邊位, 成日拿住隻狗公仔, 好心啦...., 扮CUTIE

水晶宮

大雪係幾好玩既
果個裕美話係大阪住, 但冇理由未見過歪架

寶石宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

水晶宮

2020勳章

搵裕美都可理解佢係日本人, 一口流利日語
那個黃咩話, 老牛咁聲, 樣又唔討好,
仲有, 成套野.....唔識形容, 好似好多都係做妹咁o既

複式洋房

佢叫黃翠玲,無啦啦搵佢做, 9唔搭8, 個樣又唔討好,最頂唔順果集佢學果個裕美又拎住隻公仔zzzz, 想嘔,佢都唔細啦,話晒果個裕美18歲, 都算,睇完果集唔想再睇   :tongue:

寶石宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

又老又作狀 :tongue:

王翠玲
職業:主持/演員/專欄作家

工作經驗:(吉隆坡)
主持過無數大型電視節目,以廣東話及英語為主,當中值得一提的有:

2000-2002 製作當地綜藝電視節目ON THE BEAT,自編自導自演,有幸成為當時最高收視之節目,亦因此廣為當地人熟悉。
2002-2003 參演250集電視長劇,因該劇在馬來西亞大受歡迎,把觀眾群推至更大的層面。
2003-2005 擔任早晨電台節目DJ,工作範圍擴闊至電台領域,成為雙棲藝人。
2005-2007 轉投全馬最高收聽率電台MYFM,節目每週六天於下班時段播出。

複式洋房

可惜hk 無人記得佢呢, 真係又唔靚又勁扮野, 講野勁作狀,究竟做到幾時呀套野, 唔想睇到佢2個

別墅

其實裕美係日本人,無理由有好多野都唔知, 我都係睇網上d人講先知佢得18歲, 但一d都唔似

珍珠宮

睇呢套野最鍾意係睇d 景, 好正

因為平時去日本都好多時揀市中心, 好少揀d 咁靜既.

男爵府

大廚勳章

裕美是中日混血兒,父親是日本人,母親是中國人,在香港長大,但亦懂得說日文

寶石宮

中文姓名:裕美
英文姓名:Hiromi Wada
生日:7月11日
星座:巨蟹座
身高:168 cm
體重:49 kg
語言:粵語、日語、國語、英語
興趣:唱歌、跳舞、看電影、聽歌、寫Blog
喜愛歌手:Beyonce、宇多田光、中島美嘉、陳奕迅、五月天

簡介:2007年樂壇新人,曾獲2002年度全港普通話歌唱大賽青少~組冠軍、最佳外觀獎,最具潛質獎、2004年TVB兒歌金曲頒獎典禮十大兒歌金曲"魔球小仙女"(TVB卡通片"魔球小仙女"主題曲)

電影
2006 時光•倒流的話 (導演:麥偉倫)
電視劇
2003 TVB《當四葉草碰上劍尖時》大結局(客串)
舞台劇
2004 商台森美小儀歌劇團《早安啊!曼克頓》
獎項
2002 香港電台普通話台舉辦全港普通話歌唱大賽
2004 TVB兒歌金曲頒獎典禮-十大兒歌金曲-"魔球小仙女"
2006 PM 第五屆夏日人氣歌手頒獎典禮
2006 東森電視舉辦之明星高校全球新人王大賽季軍

歌曲
私之Blog、Everyday、大節日(合唱)
MV
2006 私之Blog、大節日
曾參與之MV第一個唱 (E-Kids)、大搖大擺 (EO2)、京華春夢(EO2)

大宅

裕美把聲好好聽,咬字幾清楚,好cutie!有d新人連發音都未正,希望佢有機會受賞識啦.

複式洋房

尋日個燒海鮮 , 1200 日元 好抵呀.
流晒口水

男爵府

why she always bring dog along?

大宅

可能這樣更令人覺得佢像個cutie日本女孩。Anyway,看完這個節目好想去日本旅行
Pretty2036 寫道:
why she always bring dog along?

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
鄧倫 ... 2 3 4 5 6 .. 559