跳至

首頁
12345...6

尾頁

洋房

是不是大家都去了生仔呢?

呢幾日好似靜左, 是不是大家都去了生仔呢?

大宅

Re: 是不是大家都去了生仔呢?

大肚婆小姐 寫道:
呢幾日好似靜左, 是不是大家都去了生仔呢?

LOL, 你真係好搞笑

大宅

至少我同你都未生得住

洋房

LOL, 你真係好搞笑
俺是很認真的!

洋房

jutaubing 寫道:
至少我同你都未生得住

我要等到月尾先開刀..有排等

侯爵府

我都未生呀, 仲等緊!! lee 排好難訓呀, 成個懷孕期都未試過好似最後lee兩個星期o甘夜訓.

珍珠宮

2024年龍年勳章

仲有我呀~~~我仲響度呀~~~未生得呀~~~
希望每天開心渡過 ;-)

侯爵府

又未生得, 又唔訓得. 好辛苦.

你地全部都係等開刀呀?? 我選順產呀. 尋日同老公講, 早知選開刀 o甘就一早已經見到亞b喇! 唔洗依家日日等, 日日估佢幾時出世. 一急(大大) 就諗係咪生得.

大宅

jjwmkk 寫道:

你地全部都係等開刀呀?? 我選順產呀. 尋日同老公講, 早知選開刀 o甘就一早已經見到亞b喇! 唔洗依家日日等, 日日估佢幾時出世. 一急(大大) 就諗係咪生得.

唔係啊, 我都係順產架
聽講你好似打孖黎架喎

侯爵府

Nono. 我唔係打孖呀, 肚裡面得一個咋! 係我自己係孖女o即, 起初有左幾想有遺傳可以生孖呀!!! 我去訓喇, good nite!!
jutaubing 寫道:
[quote]
jjwmkk 寫道:

唔係啊, 我都係順產架
聽講你好似打孖黎架喎[/quote]

別墅

我都係等緊順產,訓唔到,手腳又腫又痛,開始有少少心急,已經發左兩次夢生唔出...唉! :cry:

別墅

我返到10/3 , 都等順產生 , 唔知係咪開始緊張 , 近兩三晚訓覺總係經常醒 :-( :-( , 手拍d關節又腫到痛 :cry: , 真係想bb快d出世呀! :lol:

大宅

我都未生呀, 15/3 先開刀, 重有 10+ days happy...

我就反而 dream 過幾次已經生左, 我老公都係, 有次重攪笑, 我 dream 自己生左 10個呀, 唔知係唔係呢排做緊 10 兄弟呢?

男爵府

我都未呀,返到星期五就等生喇(9 march),呢排對手腳都好腫,特別係手碗呀~好痛!!!我係順產既~

大宅

我都未生得呀,我預產期係26日,唔知佢幾時出現,我都好緊張.
hello

男爵府

我今日開始放假,等緊14/3開刀

珍珠宮

2024年龍年勳章

我都係順產呀, 預產期係19號, 今日岩岩好38週啦~~

我近排都好易醒, 少少緊張啦, 因為仲趕緊公司d野, 同埋之前學校有d手尾要3月7號做埋, 我擔心呀b呢幾日出世我攪唔掂d野呀.
希望每天開心渡過 ;-)

男爵府

熱血勳章

我都未生得呀, 不過私家已經寫左信話唔可以過預產期, 所以我一定唔會遲過27號lu

複式洋房

我今日開始放假, 係 8/3 (this thurs) 開刀, 少少緊張 ahhhh.

子爵府

我都已經放緊假LU, 預產期係17號呀, 都係等順產.
噚晚先夢到自己穿水, 醒左心諗唔好咁快住呀..仲有D野未洗完..XDDD

首頁
12345...6

尾頁

跳至