跳至

首頁
12345...7

尾頁

複式洋房

有無人住錦繡

你好啊! 我個女現在14個月,好得閑! 我想帶她上playgroup -> gym....你地有0羊安排左? 錦繡有無好節目?

洋房

Re: 有無人住錦繡

Hi, 妳好, 我剛搬來一個月, 正熟識緊附近的環境。我個女現在 六個月大,暫時無咩可以做,只是每天跟她在湖邊散步及到草地與其他BB玩玩。

大宅

Hi, 孖b13個月, 我住咗錦绣3年, 每日黃昏我都會同孖b去草地玩架, 妳地有無見過我地呀?

洋房

HI, Eva, 湊孖B一定好辛苦,妳好叻呀!
我通常4至5點到草地玩,希望有機會見到妳和BB。

大宅

snoopybb912,
我同印印一齊湊架, 自己一個湊會c 架!
我地都係大約4:30度去草地玩, 有機會打個招呼啦
妳bb幾大呀?

男爵府

Hello,
kakaju, snoopybb912, evawong1210
您們好, 我亦是剛搬來錦綉, 我有一個6薉的囝及2薉的囡囡, 認識您們真的很開心, 希望可多些交流, 我們的小朋友年齡差不多, 希望遲些我們可自己組成playgroup, 小朋友一起玩, 他們會很開心的。另, 您們有沒有返工呢?提外話, 您們知不知道那兒有市政局圖書館, 因想同小孩去借書, 但找不到

男爵府

Hello,
kakaju, snoopybb912, evawong1210
您們好, 我亦是剛搬來錦綉, 我有一個6薉的囝及2薉的囡囡, 認識您們真的很開心, 希望可多些交流, 我們的小朋友年齡差不多, 希望遲些我們可自己組成playgroup, 小朋友一起玩, 他們會很開心的。另, 您們有沒有返工呢?提外話, 您們知不知道那兒有市政局圖書館, 因想同小孩去借書, 但找不到

大宅

Hello,
kakaju, snoopybb912, evawong1210,candy9328:

你地好呀...我係Fairview park住左6年....
我老公仲係出世住到而家架....
其實住係度係一個唔錯既選擇....
candy9328:
呢度每隔星期五有一次市政局圖書館既車入黎市中心
停車場...but佢9號黎左la...23號先會再黎....
另外唔知你地有無 join club house會籍....

大宅

係呀..唔知你地住邊...
我之前住section G...
而家住河北..

男爵府

真開心, 終於有人回應了。
hello evita825, 真高興認識您。我覺得錦綉就好像一個小型的社區一樣, 內裹所需的都很齊全。我很喜歡結交朋友, 所以我同我的小朋友都認識了很多錦锈的鄰居。下次有party預埋我個囝及囡, 或我們亦可以辦一些活動, 使小朋友可以一起玩及結交多些朋友, 相信他們會很開心。
我往在B段6街, 都很近市中心的。請問除了圖書車外, 元朗還有沒有圖書館呢, 因可以帶小朋友去圖書館多看書。謝

男爵府

evita825, 相片是您兒子嗎?很可愛啊!!!
該用戶已被刪除

大宅

hi all

好開心可以認識大家,我有兩個仔,5歲&3歲,成日冇時停...

我住D段架,日日行出行入湊仔返學/放學,可能見過你

大宅

Hi,
evita825,
我有join club house呀, 不過我覺得個玩具室好唔掂, 玩具唔多, 我去過Yoho Town同衘景園嘅玩具室, 好正, 尤其是Yoho Town
請問妳搞嘅poolside party, 可以點參加架, 我同孖b好有興趣, 孖b4個月大時去過泳池浸水 , 不過之後齊齊病咗, 諗住今年夏天會時常去玩水.
candy9328,
元朗個圖書館好低b架, 同屯門市中心個圖書館無得比, 最近重裝修緊, 好大陣天拿水味, 唔好同小朋友去住啦!
我住係金竹北路, 好近草地.

洋房

Hi,Evita825, 我囡囡剛六個月大, 希望可以跟妳交流下湊BB心得

大宅

hi all:
nice to meet u all,我係full time mum黎架,
唔知你地又係咪呢,我其實講既poolside party,

大宅

my son:click here

my daughter:
click here

洋房

Hi, Evita825,因我剛搬來個多月, 正考慮join 唔join club house, 可否聽聽妳的意見, 謝謝

洋房

我住左錦繡差唔多9年,我女女6個月大.希望可以多d同你地交流下 我星期日都有同女女去湖邊ga....
snoopybb912 寫道:
Hi, 妳好, 我剛搬來一個月, 正熟識緊附近的環境。我個女現在 六個月大,暫時無咩可以做,只是每天跟她在湖邊散步及到草地與其他BB玩玩。
:

男爵府

好媽媽勳章

我o黎報到架!!
我住o左錦繡 3 年啦, 亞仔而家 5 個半月大!!!
得閒都有去湖邊同草地, 可能見過你地啦!!! :lol:

首頁
12345...7

尾頁

跳至