樓市動向

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 點樣同銀行傾樓按減d息?

Ms.ChanChan,

你唔好咁 做唔到咪
轉囉, 出面
海闊天空! 今次就當比個
教訓佢地
Ms.ChanChan 寫道:
*.*,

咪係,佢地d態度真係你要轉,好呀隨便咁!

我係用mortgage one 的,我都過晒罰息期,只係懶,一路唔搞。

我其實昨日有打去銀行客戶服務果邊嘈,但佢地話按揭部的決定都無能為力。 我好有衝動cancel所以戶口,基金外幣戶口,仲要剪埋將credit card!!!

我知我呢d小戶佢地唔志在,但我真係由出來工作至今都用佢地,張credit card成十幾年以上,工作關係仲會係密密簽果隻;仲有明知佢地的fee貴我都揀同佢地買基金...咁loyalty的客都唔留,真係

男爵府

我梗係等佢
覆la, 我仲有時間同佢地
sc邦得我咁
緊, 我唔會
就範架
*.* 寫道:
lam2hei,

咁你再等佢覆呀?
佢對新客都咁...不過你個offer比起我地黎講算好的.

男爵府

Angie Tinna,

有事相求, 請
拔刀相助
check pm :mrgreen:

大宅

覆-ed.
lam2hei 寫道:

有事相求, 請
拔刀相助

男爵府

唉! 經過一輪
磋商後, 無銀行可以
比到我有現金
回贈既半年
罰息期 :-( :-(

睇怕~~我都係要向
boc低頭勒 :-( :-( :-(
AngieTinna 寫道:
覆-ed. [quote]
lam2hei 寫道:

有事相求, 請
拔刀相助
[/quote]

大宅

hello大家好, 我贈樓仲有一百萬未供完, 做緊hsbc p-2.5%, 今日同佢傾過, 佢話比頭2年P-2.88%, 第3年P-2.8%, 但要綁三年, 佢話已經係最好offer, 我應該點再同佢bargain好呢? 佢話2.88%已經係最高, 無可能再高喎!

首頁

尾頁

跳至