跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 0509 閒聊地帶 PART 22

早.........

翡翠宮

好媽媽勳章

原想 post 去 coco 果邊, 但發現唔可以 delete....
又唔敢 post 係依道....

[quote]
mat媽 寫道:
當 post mat 妹相時, 醒起冇睇到 大包新娘相 tim..

翡翠宮

好媽媽勳章

唔知點解, 個個 b 見過大包食野之後, 都會大食左....

LongYin 寫道:
jolo,
朗言311 睇到泡菜食野之後,
尼幾日大食左好多,就黎好似泡菜咁,
尤三個波組成。

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

三個波 都好...
唔好三合一就 ok 喇... :mrgreen:

LongYin 寫道:
jolo,
朗言311 睇到泡菜食野之後,
尼幾日大食左好多,就黎好似泡菜咁,
尤三個波組成。

翡翠宮

好媽媽勳章

mat 媽,
你返工附近係咪有荷花 ???

子爵府

yes...
有野要買??

jolo 寫道:
mat 媽,

大宅

jolo 寫道:
原想 post 去 coco 果邊, 但發現唔可以 delete....
又唔敢 post 係依道....

[quote]
mat媽 寫道:
當 post mat 妹相時, 醒起冇睇到 大包新娘相 tim..

POST比我地8完~~即DEL.啦

翡翠宮

好媽媽勳章

唔係....
係一歲party 抽到張 100蚊禮卷, 九月到期... 我根本唔會出荷花附近.....
諗住, 如果到 4月尾, 我都無用到o既話, 到時俾你丫....

mat媽 寫道:
yes...
有野要買??

[quote]
jolo 寫道:
mat 媽,
[/quote]

子爵府

你俾張 coupon 我, 叫我幫你買咪得囉..
果度有 嘉寶軟糖買架..

jolo 寫道:
唔係....
係一歲party 抽到張 100蚊禮卷, 九月到期... 我根本唔會出荷花附近.....
諗住, 如果到 4月尾, 我都無用到o既話, 到時俾你丫....

[quote]
mat媽 寫道:
yes...
有野要買??

[quote]
jolo 寫道:
mat 媽,
[/quote][/quote]

翡翠宮

好媽媽勳章

等我一陣得閒 scan 左先 ..........

蛋蛋媽410 寫道:
POST比我地8完~~即DEL.啦

大宅

mat媽 寫道:

[quote]
jolo 寫道:
唔係....

[quote]
mat媽 寫道:
yes...
有野要買??

[quote]
jolo 寫道:
mat 媽,
[/quote][/quote][/quote]

講起糖~~你地一日比幾多粒架~@@"?
新年人比禮~有2大盒司各脫糖....怕食到蛋咳啖.....@@""?

翡翠宮

好媽媽勳章

有 嘉寶軟糖 ???
我成年未去過荷花, 都唔知佢有咩賣囉...
到時先算, 橫掂個個星期見....
係啵 ~ 買糖到時派都好.....

[quote]
mat媽 寫道:

翡翠宮

好媽媽勳章

ling ling,
係咪 司各脫 加左 vit-c, 有糖粉面果隻軟糖呀 ?
你自己有無食過 ?
如果係依隻, 我自己試食覺 好 un 好痴下, 所以剪開先敢俾大包食.... 通常, 一粒剪左4、5 舊... 最多一晚一粒, 因剪開左果細細舊, 大包已可食好耐....

大宅

jolo 寫道:
ling ling,
係咪 司各脫 加左 vit-c, 有糖粉面果隻軟糖呀 ?
你自己有無食過 ?
如果係依隻, 我自己試食覺 好 un 好痴下, 所以剪開先敢俾大包食.... 通常, 一粒剪左4、5 舊... 最多一晚一粒, 因剪開左果細細舊, 大包已可食好耐....

joanne~
係啦,d糖立痴痴,似大人糖多d,比我同佬食左不少,
一次剪幾粒先比蛋食..........其實歲半要vit-c~
唔想比咁甜野佢,比佢eat橙好過.....

翡翠宮

好媽媽勳章

ling ling,
大包唔食橙o架... 奇怪 ~
我試左好多次, 佢次次都吐番出o黎...
至愛食蕉...................

大宅

joanne~

蛋都唔食...切橙~
要我柞汁就like飲哂......
另香蕉不錯喎,近week忘記左buy添...@@"

翡翠宮

好媽媽勳章

大包重 like 火龍果...
不過, 佢依家好衰, 食蘋果如果唔係果容o既話, 就含一輪唔吞, 吸哂 d 汁就吐.......
近排連食飯都係咁..........

大宅

磨容?kakaka??煩c左~!

大宅

閃一陣sleep.....

大宅

早晨!
昨日bk c機,我自己個部都cc下!!

首頁

尾頁

跳至