婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

別墅

真係受夠這個家庭\'\'\'為何6299如此忟塞,今時吾同往日啦,教育你地果套吾得,縱到叔子個子港童之中的港童\'我個外人不便出聲\'講真見到距地恨鐵不成鋼的心情全部用打鬧來解決\'叔仔兩公婆沒有一起住\'但擺個子女係度住\'層樓五係我地\'我都五好出聲\'但真係超級五中意距地\'奈何我們經濟不能搬出去住\'Bb白天都要嬤嬤照顧\'Bb十個幾月\'學習模仿能力好強\'我真係好怕Bb學到距個堂哥\'到時真係無之\'你地話需要搬出去住嗎\'其實加埋我
同距地住都超級不開心\'搞到C6都五開心\'一日到黑吵到死\'休息都五得\'好煩\'五知點

珍珠宮

其實你自己都睇到個問題啦!
搬開住啦~

禁止訪問

畀面勳章

回覆:give me some idea

大宅

搬la,仲諗?你唔搬第時你個小朋友一定變港童

大宅

可以既話當然係搬啦

禁止訪問

禁止訪問

別墅

回覆:louisachausw 的帖子

好紧要嘎\'七岁了帮距着衫返学\'冲凉\'吃饭枱距一时想坐呢边一时果邊\'就住距\'六十几岁人系禁起身还比距坐\'搞到我都吃5落\'小朋友对距两老是又打又闹\'距地都五当一回事\'系好恶果种\'七岁人仔\'讲大话成精\'我仔系度玩玩具距就来搶\'成个白痴仔甘\'距爸妈又五教\'我老公有时候管教距\'我老爷大声闹我老公话五好搞距个孙\'小朋友甘曳吾同佢爸媽講,驚佢爸媽打鬧佢,佢地兩老就吾歡喜就打,我心唸你地生來做乜,吾好害人

珍珠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章

搬啦
我慶幸我是水瓶星座.
爸爸是我心中的大樹.
媽媽是我一生的偶像.
姐姐是我一世的知己.
弟弟是我生活的依賴.
多多是我平常的歡樂.
一家人嘛!

珍珠宮

育兒性格勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

小朋友既模仿力真係好勁...
你真係要快快搬走!
當初我都係因為避開我個公主姑仔我都搬
真係會令到小朋友學曬D 衰野...

我仔現在1星期返去6299 杜... 佢有時都會PICK UP 一D 佢地既口頭蟬...
我真係超唔LIKE... 如果你小朋友日日對住.. 唔變壞就奇

男爵府

BK好多呢D咁既CASE, 逼於無奈一齊住...
呻完又係要面對現實問題..
只能講, 加油, 努力搵錢改變命運改變生活~!!

別墅

回覆:chu_peipei 的帖子

恩努力存錢

伯爵府

引用:真係受夠這個家庭\'\'\'為何6299如此忟塞,

原帖由 Jessicangia 於 13-10-24 發表
真係受夠這個家庭'''為何6299如此忟塞,今時吾同往日啦,教育你地果套吾得,縱到叔子個子港童之中的港童 ...
睇得好辛苦

louisachausw  点解要咁打??  發表於 13-10-25 23:30
mini1204  yeap, 同埋唔明.  發表於 13-10-25 14:15

侯爵府

你阿媽可以幫到你湊,將自己個b同佢地隔離一下好d,努力儲錢搬開啦,加油

我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

珍珠宮

都係個句,無錢,呻完唯有繼續忍。

別墅

回覆:做個靚太 的帖子

兩個老人家五講得\'同老公商量般出去\'其實好多野五係搬出去禁簡單\'某D人謀住老爺間屋\'我老公話如果搬出去他們就得逞了\'唉\'一言難盡\'D窮人家都來玩呢D\'睇來真係五號生兩個仔\'到時候我地搬出去\'距地實殺埋來

別墅

回覆:mrschocolate 的帖子

我個人Eq五高\'就來吵架\'

別墅

回覆:lovececing 的帖子

試過\'但我媽五係好得\'住半個月瘦到不得了\'

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:其實你自己都睇到個問題啦!搬開住啦~

原帖由 做個靚太 於 13-10-25 發表
其實你自己都睇到個問題啦!
搬開住啦~
搬走係唯一可能解決嘅做法!

<3<3Rilakkuma+PostPet+Pooh

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:Jessicangia 的帖子

何必要難為自己,最緊要生活開心。

<3<3Rilakkuma+PostPet+Pooh

首頁

尾頁

跳至