在職全職

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 屯門人發

Kikokikovenus 寫道:
venus,
祝do姐~
生日快樂,
身體健康,
聰明伶俐,
牙尖咀利,
快高長大!

話時話, 我又好似真係好耐冇黎過~

van:

堅呀,講中dodo最弱個樣,佢講野真係差d,個日你幫佢拎本書,佢極唔想,但又唔知定唔識拒絕(或者佢驚你 ),比左本書你,居然攬住我喊 我都冇曬佢符,我都想知點先可以訓練下佢既勇氣~

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

[size=large]dodo
[size=xx-large]happy birthday

大宅

dodo,

生日快樂,
越大越靚女,
最緊要身體健康,唔好要媽咪擔心呀

男爵府

carman:

多謝曬,靚唔靚都冇所謂,最緊要身體健康呢樣真呀,都係要多謝返你比面,兩年都有黎dodo生日會,希望年年都見到你同熙熙黎dodo生日會啦~

大宅

venus,

我同仔仔都希望dodo年年都請我地參加佢生日會

伯爵府

早晨丫,咁多位索ma

侯爵府

[size=x-large]dodo姐姐生日快樂~~身體健康~~越黎越靚女~~聽教聽話~~記得聽索ma話~~如果唔係~~你就.......

男爵府

may:

多謝曬,希望大家既謠遙都聽教聽話,越黎越靚同最緊要聽曬我地話啦,哈哈~

子爵府

venus:
我記得dodo今日生日,happy birthday!

子爵府

[size=xx-large]DODO 祝你生日快樂 ! 身體健康 !

[size=medium]EE+婷婷今日玩得好開心呀! 個蛋糕好好味 ! 仲有要讚吓RUBY EE 個家鄉炒米粉, 好得呀 !

伯爵府

[size=large]復活節索野開心自助餐

日期: 4月11日(星期三)
時間: 12點至2點半
地點: 帝京酒店
費用: $128(8折+加一=$115)

索野報名處:

1)joan+塱塱 ~任何日子都無問題/酒店方面睇大圍決定
2)MAN+啟楠 ~11號(18號啟楠佢要去幼稚園/有遊戲室既)
3)ruby+yoyo~(報住名先..可能要返工)
4)venus+dodo~(有遊戲室就帶dodo,冇就單身 )
5)nicole+neville~(暫定帶埋怪獸先)
6)cony~(悅來,因為索cony在荃灣返工)
7)技安 + 婷婷 ~11號
8)rl2999(確實邊日早d通知我呀,我要攞假架)
9)Van+Hugo仔~邊度邊日都得, 你地話事!
10)may+瑤瑤 (跟大隊)
11)agnes+ivan 無所謂
12)joanne+甜筒

[size=large]~~各索ma有更改請通知~~

伯爵府

[size=large]各位join左buffet的索野,因為各索ma報料,悅來的食物質素太差,所以依家更改地點為"帝京酒店",時間12點至2點半,花月亭,10位有8折,扣埋加一,就係$115,各索野如有更加,請在個報名list作出改動,thx!!!!

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

索野報名處:

2)MAN+啟楠 ~11號(18號啟楠佢要去幼稚園/有遊戲室既)
3)ruby+yoyo~(報住名先..可能要返工)
4)venus+dodo~(有遊戲室就帶dodo,冇就單身 )
5)nicole+neville~(暫定帶埋怪獸先)
6)cony~(悅來,因為索cony在荃灣返工)
7)技安 + 婷婷 ~11號
8)rl2999(確實邊日早d通知我呀,我要攞假架)
9)Van+Hugo仔~邊度邊日都得, 你地話事!
10)may+瑤瑤 (跟大隊)
11)agnes+ivan 無所謂

男爵府

索野報名處:

3)venus+dodo~(有遊戲室就帶dodo,冇就單身 )
4)nicole+neville~(暫定帶埋怪獸先)
5)cony~(悅來,因為索cony在荃灣返工)
6)技安 + 婷婷 ~11號
7)rl2999(確實邊日早d通知我呀,我要攞假架)
8)Van+Hugo仔~邊度邊日都得, 你地話事!
9)may+瑤瑤 (跟大隊)
10)agnes+ivan 無所謂

[size=large]~~各索ma有更改請通知~~[/quote]

大宅

luisiujing 寫道:

索野報名處:

3)venus+dodo~(有遊戲室就帶dodo,冇就單身 )
4)nicole+neville~(暫定帶埋怪獸先)
5)cony~(悅來,因為索cony在荃灣返工)
6)技安 + 婷婷 ~11號
7)rl2999(確實邊日早d通知我呀,我要攞假架)
8)Van+Hugo仔~邊度邊日都得, 你地話事!
9)may+瑤瑤 (跟大隊)
10)agnes+ivan 無所謂

[/quote]

我要返工,想去都冇得去 :-(

男爵府

carmen,
hihi~~我都要返工...無得去丫 :-(

子爵府

男爵府

ada:

多謝你同婷婷賞面黎dodo生日會,更多謝你送份dodo份禮物,佢而家仲玩得好開心,佢勁鍾意呀~

男爵府

dodo,
當家姨姨祝你生日快樂,最緊要聽話,唔好激索媽,仲有係病菌遠離你!

男爵府

咁多位索ma...hihi~

首頁

尾頁

跳至