心聲留言

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 你現在最憎恨的人是誰??

1. 叔仔 - 扮晒野,唔聲唔聲側側"博".
2. 99 - 偏心叔仔,"種壞晒".仲要以為自己好識教仔,時常教番我轉頭. :tongue: 真係唔該佢知唔好咁扮野.

大宅

「我」 :-( :-( :-(

... 不能侍奉爹娘

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

中學時果個專溝人地條仔既姣婆!!
搶人條仔仲要扮慘扮可憐!!!

珊瑚宮

What happen to your c6?

由 abbie 於 2007-05-06 03:02:42

c6,因為佢令我好失望!

洋房

1. Boss
2. 大嫂

複式洋房

代買 COACH , 有興趣 CLICK 我啦

禁止訪問

複式洋房

我老公”ga所為爸爸【令人家無零靜,家破人亡,精神崩潰,令人嘔心不安,–】老孤狸!

男爵府

一個叫June 姓陳既女人同佢個PK老公......
勁殘格

民房

我自己

大宅

me too
waiyilaw 寫道:
我自己

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

亞女老豆,正pk
順順利利 大吉大利       

大宅

wawawaiii 寫道:
現在最憎恨的是
馬會........點解更多人中六合彩
但係我中唔到..........
我........ :-( :-( :-(

me too

別墅

可以好多, 費事煩, 憎自己算啦
知足知不足, 有為有不為

男爵府

自己, 無記性 個腦雖大, 但生左好多草 :cry:
小肥肥一族 我家有個 肥 爸爸, 又 有個 肥 媽媽,一定有個 肥 囝囝

大宅

1.99 62
(62:高高在上,又鐘意擺架子,又目中無人(我嫁過去咁多年,只在我幫佢生到個男孫,他才叫過我個名,自此之後就無,經常都是你你你咁叫我),自以為是,食鹽多過我食米,佢講果啲就是對,要我哋兩公婆什麼都聽他們;99沒有讀過書,但又認為自己好識嘢,又自私自利,而且懂得演戲博同情,俾人覺得佢好好人,好99,是我這個做新抱的衰。
2.二個姑奶
(兩個都是X婆,唯恐天下不亂)
還有我6299是一個傳統的潮州人,有時真係好難頂啊! :-( :-(

禁止訪問

大宅

我最憎恨的人就是自己有位舊同學, 在六年前介紹了她在我公司做後, 便從中傷害我時常在大家面前扮弱者, 其他同事以為是我脾氣很差, 當時我是搭通天地線介紹她只是略略見我上司便叫她第二天返工, 她當時只是由一名多年經驗的sales轉行做文職, 什麼都不識亦是我教她, 因當時見她想轉行但見了很多都沒有消息而我公司當時請temp. 職位便介紹她, 返了一段時間她好想公司轉她做full time, 但亦未轉到我便向上司說希望可以轉到, 點知原來她是 "教識徙弟無師父及不念情不報因" 的人, 所以到現時這麼多年我心內仍放不下. :evil: :evil:

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

咦~~我識一個 June Chan 喎~~ Chan 詠 X ~~
bossmum 寫道:
一個叫June 姓陳既女人同佢個PK老公......
勁殘格

大宅

Irene_BB 寫道:
[quote]
wawawaiii 寫道:
現在最憎恨的是
馬會........點解更多人中六合彩
但係我中唔到..........
我........ :-( :-( :-(

SAME

me too [/quote]

首頁

尾頁

跳至