跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 旺角 playgroup ^^

我上次上完堂之後同釬詠&希希family去咗pokka cafe tea呀, 都ok架, around $55 一個tea set (inc 加一)

我今日見到個topic之後打去問, both pokka 同意粉屋都可以訂位. 意粉屋就唔一定可以比到一張table我地, even 兩三張table係nearby都未必得. pokka就可以比一張長table, or 兩張table前後.

你地決定咗之後我打去book啦 :mrgreen:

上次盈琳同我講話預埋佢呀.

ricebb 寫道:
ssuzne,

tea buffet 3:30-5:00

Delifrance OR Strawberry Forever Dessert Cafe 都好呀, 邊間擺bb車放便d ga?

大宅

ricebb,

我4月都會join呀 !

ricebb 寫道:
啱啱同夏小姐通左電話, 佢話改時間無問題, 已改為3:00-4:00 太子舞蹈室.

依家約有6個會繼續 (miffy-miffy會參加4月嗎?) , 一班max.12, 所以最多加多6個bb. 係waiting list度排既媽咪, 你地confirm 會參加就pm你地個電話比我,我會一次過send比kids-gardens既夏小姐, 佢會打比你地講解個course, 第一堂時一次過比$210 (4月份3堂)

本身已參加:
1. ricebb
2. monbaba
3. ssuzne
4. kwankwanho
5. miffy-miffy (tbc)
6. mykaren

waiting listing
--------------
7. fongcyf
8. dwvmbb
9. felicityfun (你1個定2個b呀?)
10. tzeyan1026
11. laitina

大宅

no problem, 我會打去book架啦.

mykaren 寫道:
pokka cafe 讚成, 不如又投下票有幾多人同埋pokka cafe好唔好, 會唔唔有bb車.... 覆齊miffy-miffy可以訂定位.

1.monbaba / 2a + 1b / 無bb車
2.kwankwanho / 2A+1B /無bb車
3.ssuzne / 2A+1B /無bb車
4. ricebb / 2A+1B / 有bb車
5. mykaren / 2A+1B / 無bb車

大宅

盈琳上sat叫我預埋佢. 但ybb好似話要問下佢c6. 我預埋佢book咗先囉.

ricebb 寫道:
仲有盈林同ybb, 佢地好似都話去喎~

大宅

felicityfun,

好野 !! 可以見到孖b啦 !!!

大宅

我今日book咗啦 ! 我book14位先, 到時再加減一兩位啦.

係呢, 你地prefer一張table, 定前後兩張 ?

ricebb 寫道:
[quote]
Miffy-miffy 寫道:
no problem, 我會打去book架啦.

[quote]
mykaren 寫道:
pokka cafe 讚成, 不如又投下票有幾多人同埋pokka cafe好唔好, 會唔唔有bb車.... 覆齊miffy-miffy可以訂定位.

1.monbaba / 2a + 1b / 無bb車
2.kwankwanho / 2A+1B /無bb車
3.ssuzne / 2A+1B /無bb車
4. ricebb / 2A+1B / 有bb車
5. mykaren / 2A+1B / 無bb車
[/quote]

仲有盈林同ybb, 佢地好似都話去喎~ [/quote]

大宅

我pm咗睇相條link比大家呀 !

大宅

yvonneyy 寫道:
贊成, 不過去邊個公園呀

[quote]
ricebb 寫道:
大家有無唸住去邊食呀? 意粉屋好唔好呀?
如果無落雨, 不如食一個鐘到, 之後去[size=large]公園玩&影相囉~

14/4 4:15p.m~
1. ricebb
2. yvonne
3. ssuzne
4. fc1668
5. kimmie
6. miffy-miffy
[/quote]

大宅

都好呀, 上次個area都ok.

ricebb 寫道:
意粉屋嗰日竟然唔比訂位喎
大家有無其他提議呀? 番炒百佳咖啡?

大宅

上次唔夠人手之餘, 仲勁唔夠冷氣, 好熱呀 !!!

幼兒潛能訓練課程我ok呀.

但係26/5 tea就可能唔得啦, 我可能去macau呀 !

大宅

我6月都會上架 ! 但係可唔可提早15mins呢, 因為鋒鋒下半場嘅時間開始要扭食奶, 次次三點八就開始發脾4

另外我今個sat上唔到啦, 我同c6去macau呀 !!

大宅

ricebb,

如果3-4pm keep番係中文班, 我就上. 但如果呢個時段係英文班我就唔上啦. 你地唔駛理我架, 因為我都係最多只會番埋10月, 鋒鋒10月份都會番另一個pg.

大宅

今個星期六將會得c6一個單拖.... 我去bbq呀.... ...... 不過c6之後會同我report架啦.

大宅

點解個個party都係15dec呀... 我又去唔到啦.....:-( :-(

原文章由 MonBaBa 於 07-11-25 12:49 發表
各位舊同學仔, miss話12月好busy, 所以停一個月. 請留意......
另外12月15日 - 星期六 會聯同炮台山的同學仔攪一次x'mas party.
時間 : 2:30-4:00pm
包括 : 小食 / 1份禮物 / 遊戲
費用 : $100 / family / 只限2a ...

首頁

尾頁

跳至