影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無人睇左木村套浮華世家[華麗一族]

好慘呀 :-( :-( :-(
鐵平死左先知係自己個仔 :-( :-( :-(

琥珀宮

Re: 有無人睇左木村套浮華世家[華麗一族]

siuman,

民房

有睇, 好沉重的一套戲!

珍珠宮

醒目開學勳章

我覺得都幾好睇...結局出乎意料之外 :lol: 我睇到 :-(

大宅

開頭幾悶下, 後尾比較好睇...!
________________ KiuKiu媽媽

複式洋房

又係悲劇呀... :-( :-(

男爵府

你地係邊頭買到呀! 我係荃灣都搵吾到呀!

公爵府

第1集睇到我瞓著咗
但第2集開始就ok喎

KiuKiu媽媽 寫道:
開頭幾悶下, 後尾比較好睇...!

大宅

我都唔知邊度有得買, 朋友借

快D 睇啦~

[quote]
SandyKL 寫道:
siuman,

大宅

係呀~

annaloveBB 寫道:
有睇, 好沉重的一套戲!

carollam,
結局真係估唔到, 真係好慘...... :-( :-( :-(

carollam310 寫道:
我覺得都幾好睇...結局出乎意料之外 :lol: 我睇到 :-(

男爵府

我已經搵齊10集喇,不過未睇,因為一睇我就唔可以停落黎.....
好多人都話好慘,個個睇到喊哂,我都一定唔會例外。
上次返睇Beautiful Life我都喊到成個豬頭咁,可能我係木村o既超級fans,所以特別投入。
其實我都唔明點解鐡平要選擇死,木村拍完呢套劇都話唔認同鐡平o既做法,好!等我今個星期五晚煲左佢先。

琥珀宮

手頭有成7、8套日劇都未睇,仲有一套台劇「花樣少男少女」、日劇「花樣男子」排住隊等睇。「華麗家族」真係要遲d睇,因為驚住悲情,係因為木村,我先買黎睇咋。

[quote]
siuman 寫道:
我都唔知邊度有得買, 朋友借

快D 睇啦~

[quote]
SandyKL 寫道:
siuman,

翡翠宮

你响邊度買架 ??? 我上次响葵涌廣場買左套dvd,
但勁跳線囉 .......

SandyKL 寫道:
因為木村,我先買黎睇咋。

大宅

我將會睇 [交響情人夢]
妳講呢兩套係咪都好好睇架~ 等我問下朋友有無先
我都係好鍾意木村 佢今套比上一套engine 好睇好多 我覺得小雪唔襯木村

SandyKL 寫道:
手頭有成7、8套日劇都未睇,仲有一套台劇「花樣少男少女」、日劇「花樣男子」排住隊等睇。「華麗家族」真係要遲d睇,因為驚住悲情,係因為木村,我先買黎睇咋。

男爵府

siuman:十分認同,小雪真係唔得,若果女主角唔係佢應該會好好多。

估唔到仲有咁多人鍾意木村。到現時為止,我覺得同木村最襯的女主角始終係松隆子,等緊暑假推出的Hero電影版......

大宅

真係估唔到木村自殺,我都有喊,佢老豆大介好好戲呀,勁!!!

珍珠宮

醒目開學勳章

估唔到有咁多人仲鍾意木村哥 剛剛睇左本新雜誌...D相影到好正....木村哥仲好得呀

大宅

係呀~ 木村對眼迷 c 人架

妳好近呀! 識睇日文

carollam310 寫道:
估唔到有咁多人仲鍾意木村哥 剛剛睇左本新雜誌...D相影到好正....木村哥仲好得呀

侯爵府

嘩! d 相好鬼正.
i love 木村

珍珠宮

醒目開學勳章

黎多4張...都係新相黎架....

首頁

尾頁

跳至