嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問邊度有多 d combi o既車仔賣呀 ??

如題 ..!!

因為見 d 百貨公司淨係得三兩架, 邊度有多 d 款式睇/揀呀 ?? thanks ..!!

大宅

Re: 請問邊度有多 d combi o既車仔賣呀 ??

Be Be Dream

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Be Be Dream係代理Combi既車架~
另外都有間公司有好多Combi車賣呀...不過我唔記得咩野名喇...佢好似成日做個promo話有舊車可以用平d價錢換架新既Combi咁架~ :wink:

大宅

個間叫虫虫,係旺角樓上舖,好細間。我買個架士的車係大陸做,ok ga!佢有d款出便百貨冇。你去佢website 睇睇。
www.bugs-baby.com
kawai928 寫道:
Be Be Dream係代理Combi既車架~
另外都有間公司有好多Combi車賣呀...不過我唔記得咩野名喇...佢好似成日做個promo話有舊車可以用平d價錢換架新既Combi咁架~ :wink:

別墅

I've a combi car too!
But I think it's too small!
My son's 1 yr old now & have to change car la :-(

男爵府

bebe dream 有十幾架同埋d款好新

大宅

Be Be Dream 而家有d舊款車做緊特價, 快d去睇吓啦

首頁

尾頁

跳至