跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 1歲大大大大大大party籌備啦....集合啦....

我對小白露冇咩印像, 所以海水公園啦.

男爵府

Re: 1歲大大大大大大party籌備啦....集合啦....

我同事同佢個女幼稚園去旅行去過香薰園, 佢話唔大, 人多好難影到相攞. 見佢個樣好悶咁

男爵府

我想是幼稚園太多細路又悶熱, 佢冇心機掛 見佢影d相得d梗, 背後又多人.
whitebunny 寫道:
我果次平安夜去好掂wor!就算有人,都是一批批,走左之後便可以去塊lavender田影相,我想再去因為上次卦住BBQ,我都未試釣魚,餵羊�魚...

不過8月去真的有點熱,都係揀番戶內好 d wor∼∼∼

男爵府

咩都係假, 至怕有蚊~

男爵府

吓! 吓! 吓! 去住酒店呀?好呀~~

男爵府

咦~~你搵我呀?我冇車冇牌冇錢, 手就有一雙, 有咩幫到你?

男爵府

哇! 睇少眼都唔得, 唔好咁啦, 我仲要打信架, 比個機會我溫書啦.

報名啦....
1. 6
2. whitebunny
3. bbkingdom
4.ccmim-------2a1b
5. ssuzne-------2a1b
6. dearest------2a1b
7. fc1668
8. ctbaby 我代佢報
9.cola_la............3a1b(暫定)
[/quote]

男爵府

我......有點兒俏想廸廸尼, 唔知貴成點呢?

首頁

尾頁

跳至