自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

吓....佢吔有結個婚!

現年69歲嘅白韻琹同54歲嘅立法會議員謝偉俊(Paul),自從97年喺拉斯維加斯秘婚,頻傳婚變,當年更曾有報道話,兩人嘅婚姻,只係「風水婚姻」,有名無實。婚後白姐姐亦不止一次爆料,話同阿Paul呢咁多年來,從未接過吻,仲話要「食自己」,即係有愛冇性,惹來全城嘩然。

兩人傳出離婚,都唔係近日嘅事。09年阿Paul被揭同一個後生過白姐姐一大截嘅「青島張茆」互發挑情電郵,白姐姐即自導自演分手鬧劇,令未有機會孔雀開屏嘅謝偉俊極速縮沙。事後白姐姐重提阿Paul嘅感情缺失,佢哈哈兩聲之後話:「再勁啲都仲有。」

白姐姐對Paul「無限包容」,但兩人多年來一直「關係不變」,有指一來係因為傳聞中嘅「風水婚姻」,二來係因為白姐姐一直都係阿Paul嘅投資揸弗人,單係09年,兩人喺香港就持有17個物業,海外亦有11個之多,估計單係資產已過億,白姐姐都話:「佢(阿Paul)唔係一個作決定嘅人,如果由佢話事,可能一個物業都冇。」早前Paul又同白姐姐早前抽中咗買The Austin兩個單位,總值約1800 萬,打算用嚟收租,白姐姐仲到場揀樓。

本來一切好地地,點知近日又盛傳謝白婚姻現暗湧。白姐姐今朝於facebook撰文:「殘酷無情的你,只顧自己的快樂和享受,你有當我是有血有肉有感覺的人嗎?我忘我地為你出錢出力出時間全心全力扶持你創業……現在我連寫字樓都進不去,你們的福利及快樂我都沒有份,連零用錢都沒有……你當我垃圾,你太沒良心……我痛恨自己相信一個狼心狗肺……」有網民留言:「好明顯係Ah Paul的名啦!」

離奇的是,白姐姐幾個鐘之後,就剷走呢個po,並以白韻琹議員辦事處啟名義寫道:「謝謝各位擔心,數小時前的文章內容與本人無關。
信件是本人正在跟進—位求助人所提供的資料。因我不熟悉手機上Facebook功能,從事令當事人信件公於網絡,為此我深表抱歉。
P.S. 謝謝各位朋友的問候與關注。」

cat_koo    發表於 13-11-5 12:14
fatmth    發表於 13-11-5 11:13
Hana_Sugi    發表於 13-11-5 11:01
MARCHYAN    發表於 13-11-5 11:00
柏架山莊    發表於 13-11-5 10:50
961123    發表於 13-11-5 10:44
wcpcelia    發表於 13-11-5 08:45

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:69歲白韻琹fb驚爆:我痛恨自己相信一個狼心狗肺…

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:mickeyeva 的帖子

http://lilypie.com/Fifth_Birthday_code.php
驕傲(Pride).貪婪(Greed).迷色(Lust).忿怒(Wrath).嫉妒(Envy).貪食(Gluttony).、及懶惰(Sloth).

子爵府

2023年兔年勳章

伯爵府

公爵府

大廚勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

子爵府

伯爵府

果日賣the austin見到佢地架螢光綠7人車,應該買完樓。過2個星期,又見到佢2個出現藍田,幫架哈佬喂巴士佈置,我已經接受佢2個係1對,阿paul都老啦,邊個女仔同佢一齊真係怕比人笑。

侯爵府

BK Milk勳章

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

有錢無感情~

a-mi  見過佢哋喺lfc買飛睇戲  發表於 13-11-5 00:55

禁止訪問

引用:+本帖最後由+mickeyeva+於+13-11-4+23:33+

大宅

珍珠宮

BK Milk勳章

公爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

預咗架啦

禁止訪問

伯爵府

引用:果日賣the+austin見到佢地架螢光綠7人車,

原帖由 SKB 於 13-11-04 發表
果日賣the austin見到佢地架螢光綠7人車,應該買完樓。過2個星期,又見到佢2個出現藍田,幫架哈佬喂巴士佈 ...
其實都係架,但仍然有好多女仔要錢唔要面

珍珠宮

2024年龍年勳章 玩具勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

唔知講咩好,奇女子。。。。

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

若要人不知 唔好咁低B !  : P

侯爵府

睛靈勳章

引用:果日賣the+austin見到佢地架螢光綠7人車,

原帖由 SKB 於 13-11-04 發表
果日賣the austin見到佢地架螢光綠7人車,應該買完樓。過2個星期,又見到佢2個出現藍田,幫架哈佬喂巴士佈 ...
男人有錢,54歲仲有大把女埋身

別墅

首頁
12345...6

尾頁

跳至