自由報料

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 大新銀行 推出了 Thoams & Friends 兒童儲蓄戶口

子爵府

Re: 大新銀行 推出了 Thoams & Friends 兒童儲蓄戶口

CANDY_SAMSON 寫道:
今日老公都帶左個仔去開戶, 個仔仲玩到唔捨得走添
我想八掛下有幾多人會入$12,000.-攞晒兩樣野呢? 同埋會唔會做埋個十年計劃儲蓄呢?
12,000.-入銀行無問題呀, 係度諗緊做唔做埋十年計劃咋, 每個月240.-又唔係多
CANDY_SAMSON,請問十年計劃係乜?THX!

伯爵府

好媽媽勳章

佢係凡於開戶期間同時參加大新銀行指定保障計劃, 即可享以下豐富禮遇 :
1) 得意THOMAS & FRIENDS 八達通套 (兩款其中一款)
2) 電動THOMAS & FRIENDS 火車模型
優惠期至四月尾.
指定保障計劃, 包括 : [豐裕][豐盛][豐收未來][豐富人生]儲蓄計劃系列, 好生活退休....... (以下個D就價錢貴好多, 所以都唔打嘞).
即係個背囊同錢罌就分別開戶入$4,000.- (背囊) / $8,0000.- (錢罌) / $12,000.- (背囊與錢罌) 就有.
而八達通套同火車模型就要做指定保障計劃先至有 (即保險), 咁我話十年個隻係其中一樣, 但唔記得咩名嘞
我本身係恆生都有幫個仔做左一份供5年15年後有舊錢個種, 而呢種供十年但其間都有利息呢一種諗緊做唔做, 因為真係可有可無, 因為就算一次過比晒十年錢, 佢都唔係照計呢舊錢的利息比你, 會逐年年計囉, 以每個月兩舊幾, 一年二仟幾, 真係睇你覺得值唔值得儲囉
全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

複式洋房

CANDY_SAMSON

請問你響恒生供的係咪基金?我計劃幫bb買一份儲蓄計劃(10月預產期),所以周圍搵緊plan呀,可否分享一下?

[email protected]

複式洋房

HI CANDY_SAMSON,

係咪去尖沙咀玩具反斗城填form 比埋文件,佢有人收埋開戶嘅錢嗎? 定係指定日期存比佢呢?

miniq
[url=http://lilypie.com]

伯爵府

好媽媽勳章

fifi_chan 寫道:
CANDY_SAMSON
請問你響恒生供的係咪基金?我計劃幫bb買一份儲蓄計劃(10月預產期),所以周圍搵緊plan呀,可否分享一下?
[email protected]

我早兩年幾買架, 以今日其它銀行新PLAN黎計就已經唔抵架嘞 :-( 所以每次都要格價, 我都要同細仔格價睇下邊間好
全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

伯爵府

好媽媽勳章

miniq 寫道:
HI CANDY_SAMSON,
係咪去尖沙咀玩具反斗城填form 比埋文件,佢有人收埋開戶嘅錢嗎? 定係指定日期存比佢呢?
miniq

我地去反斗城因為有星卡可以扲埋其它禮品, 同埋開戶有張即影即有相片留念. 文件同錢就之後再去各分行比先至比架, 真係帶埋小朋友去反斗城玩囉

男爵府

office hour一樣咁多人,
上晝12點幾; 下晝2點幾我都去過,
排隊排到出lift口

YuYuMother 寫道:
唉~~~ 我新年時先幫對仔女開左芝麻街戶口, 而家先出Thomas..... :evil:

我囝囝好鍾意Thomas架, 早知唔開芝麻街住啦!!

不過大家記住去換禮物時最好office hour去呀!! 我上次換芝麻街個手拉喼, 放工去攞. 嘩~~~~ 打哂蛇餅, 排左至少半個鐘先換到呀!!!!

男爵府

我尋日去o左開喇,
基本上咩文件都唔駛帶
只係做登記

帶埋張星卡去換thomas禮物

我個囝玩得好開心
o的相好靚(因為個背景好靚)

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我想問咩野叫星卡呀?

Josa 寫道:
我尋日去o左開喇,
基本上咩文件都唔駛帶
只係做登記

我個囝玩得好開心

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

pc7722 寫道:
我想問咩野叫星卡呀?

星卡係玩具反斗城張會員卡呀~~~ :-P

男爵府

想問各位多人嗎?

[/url]

男爵府

玩具反斗城紫色果張.

pc7722 寫道:
我想問咩野叫星卡呀?

[quote]
Josa 寫道:
我尋日去o左開喇,
基本上咩文件都唔駛帶
只係做登記

我個囝玩得好開心
[/quote]

大宅

請問玩具反斗城幾點開始有得登記呢

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章

Yesterday I went to there aroung 12.20 it many peoples.

sung米米 寫道:
想問各位多人嗎?
HIMMAMA3  男爵府

大宅

我4月5號去﹐下午五點到﹐好多人﹐幾個staff企晌thomas火車旁邊﹐特登阻住唔比人影相

當日安排好差﹐好混亂

別墅

請問各位:
因我唔知道有呢個promo.miss左.
咁假期後去分開開番係咪一樣gift,只是冇現場d野玩/映相咁咋?

禁止發言

伯爵府

好媽媽勳章

DayDaySmile 寫道:
請問各位:
因我唔知道有呢個promo.miss左.
咁假期後去分開開番係咪一樣gift,只是冇現場d野玩/映相咁咋?

係, gift一樣, 只不過如果你想要星卡禮品先至要去囉

男爵府

可以再開,
我都係, 芝麻街戶口開o左個幾月,
依加照開thomas

ching1225 寫道:
我同仔女開慨時候係芝麻街,點知一開完就出thoams唔開心呀 :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

首頁

尾頁

跳至