跳至

首頁
45678...23

尾頁

複式洋房

BK Milk勳章

回覆:k0dy 的帖子

佢太多新老師,同埋我老公唔鐘意佢太小功課,因為我大仔幾年前讀肖珍而家讀光明,岩岩入去時光明老師問我個仔係咪讀肖珍我話係,老師話所以個d字寫得唔夠,跟唔到同同班同學,不過功課好多人覺得可以自己加俾佢,但我會覺得佢已經返學,學校又有功課點解仲要個3歲小朋友甘辛苦做額外練習^^

男爵府

回覆:報左肖珍既入黎一齊傾下

我個仔in果日只有1歲11個月大...講自己名同幾歲....希望果曰都肯講

[imgsnc1/hs236.snc1/8333_131433388683_692473683_2435667_6391676_n.jpg[/img]

男爵府

引用:佢太多新老師,同埋我老公唔鐘意佢太小功課

原帖由 annieverdai 於 13-11-16 發表
佢太多新老師,同埋我老公唔鐘意佢太小功課,因為我大仔幾年前讀肖珍而家讀光明,岩岩入去時光明老師問我個 ...
少功課呢樣我都有聽講過

大宅

我個女係大b見到唔熟ge人就怕羞唔敢講話!到時唔知點算!

複式洋房

回覆:faye723 的帖子

同你一樣,細B,in 果日都未夠2歲

禁止訪問

禁止訪問

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:其實++group+in+++應該+唔問家長咁多野吧+?

男爵府

引用:Quote:原帖由+tingmama0931+於+13-11-20+發

原帖由 puicps0614 於 13-11-20 發表
其實就算問家長問題,來來去去都只係問果啲
太約問咩?因為第一次面試,咩都吾識

禁止訪問

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

禁止訪問

回覆:puicps0614 的帖子

禁止訪問

引用:我係比本地ee湊,我仔我聽佢話,諗叫+ee同

大宅

MommyPanel勳章

我老公而家先話果日要去朋友婚宴,時間仲撞到正!!

禁止訪問

回覆:puicps0614 的帖子

禁止訪問

引用:我老公而家先話果日要去朋友婚宴,時間仲撞

男爵府

引用:Quote:k0dy+發表於+13-11-20+20:02+太約問

原帖由 puicps0614 於 13-11-21 發表
SORRY,遲左覆你其實問題大致分為2方面,1.係關於學校既,2.係關於小朋友既...
關於學校既,
最常問到有 ...
死啦,我講野吾叻,如果佢問我我真係無咩信心

男爵府

引用:明。多謝你回覆。希望大家都順利啦。

原帖由 tingmama0931 於 13-11-21 發表
明。多謝你回覆。希望大家都順利啦。
學校講明只可以一個家長入課室

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+puicps0614+於+13-11-21+發表

男爵府

引用:Quote:原帖由+k0dy+於+13-11-21+發表死啦,

原帖由 puicps0614 於 13-11-21 發表
照直講出你對學校既諗法已經可以所以要睇下學校既資料做下準備,等人地問起上黎都可以講到下

...
多謝你

大宅

MommyPanel勳章

回覆:k0dy 的帖子

如果老公都係度,我會安心d架。。。。

禁止訪問

首頁
45678...23

尾頁

跳至