跳至

首頁
23456...19

尾頁

男爵府

Re: 0608得意BB影樓相

6個月都20磅, 唔怪得對手咁勁啦.

男爵府

方便大家欣賞咁多位BB的得意影樓相,我擅自將post過的link 放在這兒,希望大家不要介意呀

另:我也希望大家可以陸續加上自己BB的影樓相呢!

click~~MrsCLee的Ivan&Evan

click~~gloria的寶寶(元朗Studio123)

click~~kathy的豆豆(元朗Studio123)

click~~dearest的包包(紅磡Studio123)

click~~luky624的Anson(紅磡Studio123)

click~~kimmie的子桓(紅磡Studio123)

click~~whitebunny的卡樂B(BabyQStudio)

click~~irisfung的Duncan(元朗Studio123)

click~~ricebb 的樂樂(元朗Studio123)

click~~yon的yuki(紅磡Studio123)

click~~Christine的珈珈(元朗Studio123)

click ~~ miffy-miffy的鋒鋒 (元朗 Studio123)

click ~~monbaba的希希(元朗 Studio123)

click ~ ~Alex@karina 的 Alex (baby Q studio)

click~~denise888的恭誼(BB cute studio)

click~~kkf的穎賢(元朗studio123)

click ~~ bbkingdom 的齊齊 (BB cute studio)

男爵府

咦, 衰

男爵府

穎賢,ee好想咬你呀

男爵府

[quote]
bbkingdom 寫道:
咦, 衰

男爵府

我叫c6幫手先.[quote]
ricebb 寫道:
[quote]
bbkingdom 寫道:
咦, 衰

大宅

Click 黎睇下啦

Chloe@Studio123

大宅

男爵府

大宅

阿6,
睇唔到呀,卡樂媽好似講過,話bk唔係好support yahoo相簿架.

vickylukluk 寫道:
Click 黎睇下啦

男爵府

大宅

Yes.

大宅

大宅

Revised~~

ctbaby 寫道:
阿6,
睇唔到呀,卡樂媽好似講過,話bk唔係好support yahoo相簿架.

[quote]
Click 黎睇下啦

[/quote]

男爵府

bbkingdom,
都係睇唔到呀

男爵府

大宅

kkf,
穎賢好大對眼好靚女呀, 佢而家幾多磅呀, 好勁.....呀 !

亞6,
阿Chole好高大喎, 咁少全家幅 佢好多動作, 好好笑容, 影得耐唔耐呀, 好靚呀.

bbkingdom
我想問係唔係爸爸簡釣魚比齊齊架. 因為爸爸手痕無得玩磯釣.而爸爸為左要止痕所以自細就訓練齊齊釣魚. 係咪 ?

大宅

monbaba,

仲有D全家幅但想放CHLOE個D多D麻,我地去到至離開差唔多3個鐘,有成114張相,我全部要晒.

CHLOE佢高大係似C6,為左引佢笑我地出盡發寶,之但係佢坐得好定,連攝影哥哥都好驚呀佢咁定,影出浴個度佢隻鴨仔只係跌過一次落黎.

大宅

oic, 係咪無 :-( 過呀. 我同miffy-miffy 用左5個鐘呀.
monbaba,

仲有D全家幅但想放CHLOE個D多D麻,我地去到至離開差唔多3個鐘,有成114張相,我全部要晒.

CHLOE佢高大係似C6,為左引佢笑我地出盡發寶,之但係佢坐得好定,連攝影哥哥都好驚呀佢咁定,影出浴個度佢隻鴨仔只係跌過一次落黎.

大宅

Monbaba

無喎全程無 :-( ,無眼瞓喎.

吓點解你地咁耐既

首頁
23456...19

尾頁

跳至