跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

各大某某牌子bb會

我見好似好多媽咪都未入齊 d 某某牌子的bb會...

美贊臣、牛欄牌BB會、雀巢BB會、瑞士寶寶樂天會、嘉寶、雅培、雪印、亨氏、NUK、

Pampers、fitti、Tam Tam (西田)、美素佳兒、Huggies健力氏、惠氏BB會、Top-Be 會、強生媽媽大學堂、Playtex、思詩樂

萬朝已退出了香港市場,close了bb 會。
Nepia (妮飄) - Tel:2893 9266 ,無 BB 會,可儲分換禮物。

以上係我覺得入得過的 bb會...

大部分都可以上網做會員架....

我都有以上的入會form..但張入會form 會有我做推薦人..
我唔係hard sell 你地入會..
(我之前俾左 1set 我個 fd..已經攞左推薦人果份禮品)

大宅

Re: 各大某某牌子bb會

丫...補充...

我都有美贊臣、雪印、雅培..的醫生紙奶粉form...

牛欄牌..之前都可以用醫生紙奶粉form..
不過, 佢出左新招..依家唔得lu..

雀巢、美素佳兒都有贈品奶粉架..
(不過要做少少野..)
該用戶已被刪除

大宅

美贊臣、牛欄牌BB會、雀巢BB會、瑞士寶寶樂天會、嘉寶、雅培、雪印、亨氏、NUK、

Pampers、fitti、Tam Tam (西田)、美素佳兒、Huggies健力氏、惠氏BB會、Top-Be 會、強生媽媽大學堂、Playtex、思詩樂
除左Tam Tam (西田)/Top-Be 會/Playtex外,其他都入晒了!!

大宅

suki_ng_doraemon,

你仲有邊個會未入呀? 奶粉 仲有邊 間未攞贈品奶粉??

maggieman,

Tam Tam (西田).. 好似係買野有九折定唔知九五折..
仲要去到佢果度交form....
Top-Be 會..入會果時有條口水肩..到依家都好似無乜優惠了
該用戶已被刪除

大宅

suki_ng_doraemon,

send 左去你個 e-mail 喇...
有咩唔明再問我丫..

至於..好快回應...
平時在公司都實有人望住我做緊乜...
呢幾日都可以放監(管)..free 好多

大宅

oic........咁唔入lu......西田我有朋友係個到做野,叫佢買d discount仲多,即係都係唔洗入
thankyou suki_pang

洋房

Dear Suki,

I joined 美贊臣、牛欄牌BB會、雀巢BB會、嘉寶、雅培、雪印、亨氏、Pampers、fitti、Tam Tam (西田)、惠氏BB會 already. But not 瑞士寶寶樂天會、NUK、美素佳兒、Huggies健力氏、Top-Be 會、強生媽媽大學堂、Playtex、思詩樂, Can you give me the form.

And I also want to doctor forms of all brands. Thanks a lot.

You can pm me.

Kathy

suki_pang 寫道:
我見好似好多媽咪都未入齊 d 某某牌子的bb會...

萬朝已退出了香港市場,close了bb 會。
Nepia (妮飄) - Tel:2893 9266 ,無 BB 會,可儲分換禮物。

以上係我覺得入得過的 bb會...

大部分都可以上網做會員架....

我都有以上的入會form..但張入會form 會有我做推薦人..
我唔係hard sell 你地入會..
(我之前俾左 1set 我個 fd..已經攞左推薦人果份禮品)

大宅

kathyedwin,

SEND 左去你個e-mail 喇...
有咩唔明再問我丫

洋房

Thank You!

kathyedwin,

SEND 左去你個e-mail 喇...
有咩唔明再問我丫

民房

Suki,

我除左Tam Tam (西田), Top-Be 會, Playtex, 瑞士寶寶樂天會外,其他都入晒了, 請問可否pm以上 bb 會的 form 給我?

另外, 我個朋友個bb會在7月出生, 佢想試 d 奶粉 sample, 請問可否pm美贊臣、雪印、雅培..的醫生紙奶粉form給我?

Many thanks.

大宅

suki!!我都想要醫生紙奶粉form呀!!麻煩你send比我呀 !!thankyou so much~~~~~

複式洋房

Suki,
可唔可以send呢D form比我
美贊臣、牛欄牌BB會、瑞士寶寶樂天會、嘉寶、雅培、NUK、Tam Tam (西田)、美素佳兒、top-Be 會、Playtex
仲有醫生紙奶粉form呀!
Thanks!

大宅

Suki,

Could you pls send me the forms as well? Thanks a lot!

大宅

suki!!

我都想要醫生紙奶粉form呀!!麻煩你send比我呀 !!thankyou !

[email protected]

大宅

我都想要呀
thank you

大宅

chingko,
你唔記得你已入左<0611樂B會>了嗎?
果時我已有你的伊貓架喇

fatbird,
你仲未係我地<0611樂b會>的member 喎...

maggieman, 水怪, sipmak, happypuppy ..
send 左去你地個伊貓喇...

有咩唔明再問我喇

民房

Thanks Suki !!

大宅

thankyou~~~~~suki~~~~~
chingko,
你唔記得你已入左<0611樂B會>了嗎?
果時我已有你的伊貓架喇

fatbird,
你仲未係我地<0611樂b會>的member 喎...

maggieman, 水怪, sipmak, happypuppy ..
send 左去你地個伊貓喇...

有咩唔明再問我喇

首頁
12345...6

尾頁

跳至