夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

報應...在我身上發生啦

我原本有一個好鍚我的男朋友,佢每個月都會比錢我還債, 我們拍拖差不多兩年啦, 每個星期都會去一次街, 但係佢轉工,工作壓力大左, 陪我的時間也少左. 由一星期一次,到兩星期一次, 我真係有點不慣,就在這時我認識左我現任男友, 可能大家冇壓力,所以好開心, 咁梗係比我前任男友知道左, 就咁同佢分左手, 原本都冇乜野架, 但係一年後的今日, 我終於知道我錯, 同男人打招呼可以一巴打落

複式洋房

Re: 報應...在我身上發生啦

咁又唔好講乜報應既, 條路係自己揀,無人迫, 過去就是過去, 今天將來才是最重要, 你而家個男朋友咁對你, 你辛苦又何必要走下去呢,為咩呢, 老是想過去, 想是否報應係無用, 唸下點 解決問題重好啦,開心唔開心自己可以選擇架

珍珠宮

2024年龍年勳章

呢d男人唔要咪罷羅....你方無下一個咩!!

咁辛苦留響度做咩姐!!
希望每天開心渡過 ;-)

子爵府

佢都仲係你男友姐, 佢咁對你你做乜仲同佢一齊呀! 你有得揀0架, 如果你而家唔臨崖勒馬咁就唔係報應咁簡單, 係你自己犯賤呀!
趁未結婚走人啦。有手有腳....
至於對你之前男友, 都唔可以一定話係報應0既, 你地未結婚係仲可以選擇0既, 只不過你跌眼鏡姐。

老虎囡2010年2月10日於嘉諾撒出世喇, 早過預產11日~ 重6.71磅

水晶宮

畀面勳章

男朋友姐~ 唔係老公!
唔岩咪搵過第2個囉~
未結婚都一巴巴打落黎,結左婚搵刀劈都似!!
有躁狂症既男人都係少見為妙喇~

祝早日脫離!
阿彌陀佛

大宅

係呀係呀

別墅

算吧啦 ~ 男人之嘛 !! 周街都係 一齊唔開心無為再咁犯賤

早走早著啦

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

未結婚趁而家好走,
免得第時要離婚!
郁D就起晒鋼, o係論壇好難生存架, 學下大方d接受人地建議, 唔好咁小家!

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

呢d事我都試過,日後諗返會覺得走得遲!
郁D就起晒鋼, o係論壇好難生存架, 學下大方d接受人地建議, 唔好咁小家!

複式洋房

一句講晒,會打女人嘅男人一定唔要得!我以為我嗰個係咁啫!唉,原來真係一山還有一山高呀!但我冇你咁慘,我嗰件除咗想我同啲男性斷絕所有來往、大男人同埋去邊都要報到之外,我諗都冇其他嫁啦!至少佢一定唔敢打我先啦!但我想問,點解你要咁犯賤唔離開佢呢?佢比好多錢你嫁?佢有乜咁大吸引力令到你咁唔捨得走呀?就算有咁又點呀?都唔駛咁睇佢面色做人啞!你係咪傻咗呀?你阿爸阿媽生你、養你、教你,你都唔會睇佢哋面色做人啦!你而家為咗個男人咁樣!你哋而家拍緊拖咋!結埋婚咁點呀?仲得了嘅!哩啲唔係叫報應呀?哩啲係叫你自己攞嚟賤呀?祝你好運啦!

PS: 唔記得講埋比你知添,我同我嗰件拍咗一年拖,直至上個星期,因為我要同啲舊同學(當然有男有女喇!)出嚟玩,但佢唔俾我出,當然佢又係用啲好無理嘅理由(因為有男性)唔俾我出啦!佢仲話如果我出嘅話就以後都唔好搵佢,最後我緊係出咗啦!結果我哋兩個成個星期冇聯絡過喇!我諗我哋應該係分咗手嫁啦!所以你都快啲離開你個男朋友啦!再係咁,連你本身嘅自己都冇埋呀!

超級版主

超級版主

唔試過,點知上次果個好

禁止訪問

複式洋房

唔好意思,我唔係好明?

你依家係同幫你還債果個一齊,定係個第三者?

男爵府

恕我直言, 你真係攞嚟賤, 抵你死

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

好想問:
1。一年去一次街?。。。平日只係講電話?
2。你唔會走?。。。你同佢簽咗買身契呀?

一句講晒,不自愛。。。誰人還會愛你!
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

複式洋房

to:樓主
傻瓜........有咩話報唔報應.
人生面對咁多決擇,就當作經一事長一智.
成日望番後面,不斷後悔有咩用..?向前望先對自己有幫助.
幸福要自己爭取,自己去選擇.--->快d愛護自己,及早作出適當的選擇.

我愛鱆魚&小b~

洋房

樓主,走吧~~還未結婚,還有得揀。何苦為了一個咁樣既男人而折磨自己呢?值唔值得先?我相信你不是年紀大的人,而家走還有很多的選擇呢?這不是叫專一,是叫自掘墳墓!!!你好好考慮清楚

男爵府

好媽媽勳章

咁樣點算拍拖呀?
不如分開啦

首頁

尾頁

跳至