懷孕前後

跳至

首頁
12345...8

尾頁

民房

生第三個

有冇媽媽想生第3個b 呀..... 我有兩個女女... 唔知好唔
好再生多一個??

珍珠宮

Re: 生第三個

如果我身, 心, 經濟都許可我都會生3-4個, 可惜唔得. :-( :-(

大宅

我有兩個仔,想追個女,點知原來係龍鳳胎,雖然有2個工人幫我,雖然當年好後生,但我覺得自己有心冇力
2000-12-2 --日鋒-- 2004-12-16--日晴-- 2004-12-16--日宇-- 2002-12-4 --日朗-- 家有四個小魔怪

別墅

hihi羊羊. 你的4個小朋友幾大呀?? 是否好忙呀?

大宅

7.5.3歲,我係個鐘意親力親為同好緊張小朋友每1樣野所以搞到自己好忙
2000-12-2 --日鋒-- 2004-12-16--日晴-- 2004-12-16--日宇-- 2002-12-4 --日朗-- 家有四個小魔怪

大宅

我生左兩個都係女,其實都想追個仔,不過太重皮喇!
由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結或相關內容,因此閣下簽名檔內容已被刪除,特此通知。

民房

我已有三個囡囡同(Twins)二個囝囝,初初我好辛苦,好彩我有四個工人,所以都紀重皮。

侯爵府

好媽媽勳章

我本身有2個仔,而家陀緊第3個...仲未知係仔定係女呀,希望...係女啦!
§ 為左食得好又健康啲,靚太橫行廚房中… §

別墅

hihi kristietang

嘩 .. 一個大家庭... 日日都好熱鬧.. 佢地分別幾多歲呀?

民房

hello tsznok
八卦問下, 生第3個是否想追個女呀?....

別墅

上年2006年, 意外生了第三個bb(自己已經有兩個女, 2000年 & 2005年) 本來曾經想過放棄他, 最終決定生了他下來, 但是.......現在回想起來, 當時是應該放棄的, 可能自己無耐性啦, 但有時見到bb, 又好開心, 自己真的好矛盾????......

如果有工人用, 而且自己唔洗做, 唔需要為經濟而擔心。 我想我會好願意生第三個。 仲要自己是一個極有耐性的媽媽呢.....才好好考慮呢.......

民房

hihi ky205

第三個bb boy or girl ?

侯爵府

好媽媽勳章

呢個係其中一個原因啦~
另外我好鍾意大家庭,我同老公又鐘意小朋友,咪生三個囉~

anita_lam 寫道:
hello tsznok
八卦問下, 生第3個是否想追個女呀?....

子爵府

2024年龍年勳章

hihi

我都有三個.....仔仔仔...全部都係仔~ 依家 1, 4, 7 歲 (下年就係 2, 5, 8, 再下年係 3, 6, 9)

我識有個爸爸朋友, 佢就有三個女.....同我三個仔年紀差不多~~

侯爵府

好媽媽勳章

彥彥媽咪,

我好驚會步你後塵... :-( :-( :-(

我三件,計落應該係 4,3,1 歲...

大宅

你地真係有勇氣3個.
我2個已經日日忙到無停手.真係唸都唔敢唸呢!

子爵府

2024年龍年勳章

tsznok:

你第三名係意外定有心既先....想追女....我...hehe..投降了... 不過依家成日夾個夾比三仔...keee... 頂住瘾先..再唔係玩下人地個女補償下...

大宅

好媽媽勳章

各位好呀∼我今年9月都生第三名,已經有兩個女(4歲半及歲半),呢一胎係意外,完全冇諗住會生第三個,暫時係仔定女都未知,(可能係仔 希望係啦)所以都要等到出世先知(想出世有個驚喜
歡迎大家參觀"李家的牧場物語"李家牧場,有隻好勤力賺錢既大老鼠,一隻兇惡既大白兔,一隻成日俾大白兔鬧既馬女,一隻入左金霸王電芯既雞女,而家多左隻豬仔添呀∼

別墅

好幸運, 上天賜給我囝囝一個。

anita_lam 寫道:
hihi ky205

第三個bb boy or girl ?

大宅

子諾媽咪

真係恭喜晒, 陀住一個又要湊二個實會好辛苦, 你要休息多啲!

希望你能如願以賞, 今胎生個靚女!

穎穎媽

首頁
12345...8

尾頁

跳至