產前產後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

醒目開學勳章

***潘衍東中醫師(大圍)安胎***

我而家7w西醫未照到心跳
剛剛睇完潘衍東中醫師佢開高麗蔘比我,話可以補好我身體, 咁bb會無問題9w會有心跳

請問有無人好以我咁安胎而家情況如何?

水晶宮

Re: ***潘衍東中醫師(大圍)安胎***

我自己有睇潘醫師!大圍都有好多孕婦睇佢安胎架!

複式洋房

我都係一路睇住東叔架.佢ok架.
東叔都試過開d高麗蔘比我強化BB既心蔵.
我而家都32WEEKS幾啦.東叔打脈都話BB出世會有7磅幾架,同西醫講既相同架.
你KEEP住睇佢啦.放鬆D呀
龜媽媽

伯爵府

畀面勳章

請問各位,東叔的地址在哪和電話,可否PM給我!!THX ALL

大宅

請問各位, 我都想知東叔的地址在哪和電話,可否俾我!!
[email protected]

複式洋房

Pigbaby 寫道:
我而家7w西醫未照到心跳
剛剛睇完潘衍東中醫師佢開高麗蔘比我,話可以補好我身體, 咁bb會無問題9w會有心跳

請問有無人好以我咁安胎而家情況如何?

我都在東叔處補身,現在小b出世後,我仍繼續找東叔幫我進補,好過自己胡亂買,食錯中藥仲閉!

男爵府

醒目開學勳章

琴晚古起勇氣渴完第一劑高麗蔘連蔘都食曬,
而家無什麼特別反應,
你地渴完"高麗蔘"係咪同我一樣? 定係有唔同感覺呢?? ?-(
~而家7w西醫照到有25.6cm 比2星期前7mm 大好多, 但一日未有心跳, 一日好好好好唔放心,
~西醫咩嘢都無得做只係要2星期後返去再照睇下有無心跳,
~~而家只好交比"東叔"希望如你地一樣可以咁Lucky 啦~~

複式洋房

hi pigbaby,

could u pls PM 潘衍東中醫師 contact to me, thanks!

pps

男爵府

醒目開學勳章

大安參茸藥行
潘衍東中醫
Tel : 2691 1453
沙田大圍村積信街
53號榕煥樓地下

Time : 9:00 - 1:00 & 4:00-7:00

複式洋房

Hi pigbaby,

thank you!

pps :lol:

男爵府

醒目開學勳章

大家要努力以赴!
要堅強D!
同bb一齊振作到底!
大家一定平平安安