跳至

首頁

尾頁

大宅

由a+1 轉 a+2 的入黎傾下.

不如係度交流下.

我未開始轉呀!可能9個月先.
]My Melody[/url]

別墅

Re: 由a+1 轉 a+2 的入黎傾下.

我個b已經轉晒2號仔勒!我係2日轉1餐

複式洋房

已經轉晒成個月勒!

大宅

BRYAN-MOM

你好呀 !

你地效果如何呀 ! 我覺得阿女唔夠肥. 雖然中碼.

Bryan-mom 寫道:
已經轉晒成個月勒!

大宅

唔成功呀! 轉左之後1日賴幾次喺片, 好稀好稀架. 食1號時d便便好靚,1日1次唔會賴. 而家醫生叫我轉反1號先可能bb腸胃未夠成熟接受2號. 我會8/9個月大先再試, 唔得就轉第2隻奶粉.
我同事個仔食A+2仲杰, 1日賴6 7 次, 換片都換到手軟. 後來佢食反1號, 到9個月先轉, 又ok喎.
所以千其唔好急, 學我醫生話齊, 都無人話一定要6個月就即刻要轉2號, 食1號到9個月都無問題架.

agneslai206, 你唔洗擔心住, 你斬未轉, 可能你bb完全無事呢? 我大仔嗰時都1 take過無問題.

你個女塊面圓碌碌仲話唔夠? 中碼ok啦, 唔洗太肥架, 最緊要健康.

SPJB Family - Sammy/Penny/Jason/Boris
梓滔(Boris) - 2006年9月25日出世 - 6.6 磅
卓熙(Jason) - 2001年1月18日出世 - 5.5 磅
http://hk.myblog.yahoo.com

大宅

hehe, SPJB,

多謝你的分享呀 ! 係啦,最緊要健康.

SPJB 寫道:
唔成功呀! 轉左之後1日賴幾次喺片, 好稀好稀架. 食1號時d便便好靚,1日1次唔會賴. 而家醫生叫我轉反1號先可能bb腸胃未夠成熟接受2號. 我會8/9個月大先再試, 唔得就轉第2隻奶粉.
我同事個仔食A+2仲杰, 1日賴6 7 次, 換片都換到手軟. 後來佢食反1號, 到9個月先轉, 又ok喎.
所以千其唔好急, 學我醫生話齊, 都無人話一定要6個月就即刻要轉2號, 食1號到9個月都無問題架.

agneslai206, 你唔洗擔心住, 你斬未轉, 可能你bb完全無事呢? 我大仔嗰時都1 take過無問題.

你個女塊面圓碌碌仲話唔夠? 中碼ok啦, 唔洗太肥架, 最緊要健康.

禁止訪問

別墅

我個b都ok喎,轉左A+2之後都係日日有1-2次便便, D質地都幾靚。
之前食心美力, 超吾掂呀,試過3日都無得去, 要睇醫生!

禁止訪問

禁止訪問

大宅

HI,

我將chair 上網買2手架. 之前有人話mothercare, 荷花都有. 不過, 我去荃灣荷花就無.

張chair 好細張, 麻麻地好用架咋. bb 大 d 唔啱坐 lu. 我放佢落佢, 都可以坐一陣, 但會向後拗羅, 都要睇實架.

想問你地係咪 9月ma ? 平時o甘小見既 ?

poodpoodhk 寫道:
agneslai 媽媽:

題外話,想問相中你囡囡坐的凳係邊度買到?係俾幾多月人仔用,唔該o西!!

禁止訪問

大宅

$220. 原價$39x. 2個價都叫貴. 你search 下.

poodpoodhk 寫道:
好奇問嚇二手要幾錢?
我係10月媽媽

洋房

我仔仔六個月就轉2号,好OK,大便好靚,1日1至2次。現在7個多月已经10Kg,出世時得2.485Kg咋,由出世已经食a+在。

別墅

A+加左費,多成hk7 FOR 900G

:-( :-(

別墅

我買開果間藥房A+2賣緊$133

禁止訪問

禁止訪問

別墅

在那?我樓下話剛剛加(1星期only)由136==>143
maymay829 寫道:

別墅

elvisBB 寫道:
在那?我樓下話剛剛加(1星期only)由136==>143
[quote]
maymay829 寫道:
[/quote]

頭先岩岩入左貨, 加到$141, 原本$133~~~

首頁

尾頁

跳至